SPORTURI  »  BOX  »  FR BOX

Doroftei, noul preşedinte al FR Box, şi-a făcut public programul: "Euforia s-a terminat!"

Familia lui Leonard Doroftei a aflat în
direct rezultatul votului de vineri prin
intermediul telefonului fostului pugilist
Familia lui Leonard Doroftei a aflat în direct rezultatul votului de vineri prin intermediul telefonului fostului pugilist

Articol de - Publicat duminica, 25 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 24 noiembrie 2012 22:27

Leonard Doroftei îi vrea alături de el pe toţi cei care l-au susţinut pentru a revigora boxul românesc


La 24 de ore de la alegerea sa în fruntea Federaţei Române de Box, Leonard Doroftei a mărturisit că vineri i-au dat lacrimile văzînd bucuria şi entuziasmul celor care l-au ales. "Alegerea în funcţia de preşedinte m-a emoţionat extrem de mult. De la marile victorii şi meciuri pentru titlul mondial de la Bucureşti sau San Antonio nu m-am mai simţit aşa. Mulţumesc în primul rînd echipei mele, lui Francisc Vaştag, Vasile Câtea, Relu Auraş, Adrian Lăcătuş, Marcel Boboc, Titi Tudor, Marian Simion pentru susţinerea pe care mi-au acordat-o la alegeri, dar şi iubitorilor sportului, reprezentanţilor ANST, COR care au fost alături de mine în încercarea de a salva federaţia de la dezafiliere", a spus ieri Doroftei. El a precizat că este conştient că sînt multe lucruri de pus la punct. "Euforia s-a încheiat!", a spus fostul campion mondial la profesionism.

Două centre olimpice
Noul preşedinte al FRB a anunţat că printre punctele introduse în programul său se mai numără revizuirea statutului în corelaţie cu legile din România şi cu regulamentele internaţionale, acţiuni de promovare a boxului în şcoli, licee, universităţi, care să ducă la extinderea bazei de selecţie, precum şi întocmirea şi adoptarea unui calendar competiţional intern mult mai bogat în competiţii.

"Vom înfiinţa minimum opt centre de excelenţă în oraşele cele mai reprezentative şi două centre olimpice, la Reşiţa şi Bacău, în care obligatoriu sportivii vor continua şcoala şi vor beneficia de casă, masă, asistenţă medicală", a spus Doroftei. Acesta mai doreşte să fie reluate demersurile pentru organizarea Turneului Internaţional "Centura de Aur" începînd cu anul viitor, dar şi restabilirea unei bune colaborări cu AIBA.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
nusu_d
nusu_d  •  25 Noiembrie 2012, 15:28

Ce va face Doroftei si echipa sa vom vedea. Ce a facut obreja in 7 ani am vazut, a distrus boxul amator. Mai avea putin si trecea FRB pe firma aia fantoma cu 3 angajati. Degeaba stii sa invarti cuvintele daca esti un foarte prost manager si ai o imagine execrabila. Cica presa i-a facut-o :-)) Presa l-a certat cu AIBA si cu toata lumea. Pina la urma rezultatele vorbesc. Centura de aur nu mai exista, nu am mai obtinut nici o performanta notabila de f mult timp, loturile aproape s-au desfintat, nu mai suntem primiti la competitii (fapt unic) boxul este in colaps. Asta e bilantul lui obreja. Doroftei si cei care il sustin vor avea f mult de munca.

lssah
lssah  •  25 Noiembrie 2012, 12:35

Felicitari Mosule si cred ca vei face lucruri bune pentru boxul romanesc asa cum ai facut si cand erai sportiv. Mult succes!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează