SPORTURI  »  BOX  »  MOŞU NU I-AR DA NICI O ŞANSĂ LUI BUTE

Doroftei spune că ar putea boxa oricînd cu Bute: ”Eu am stilul lui Froch, aş şti ce să fac ca să-l înving!”

Articol de - Publicat joi, 13 septembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 13 septembrie 2012 18:35

În centrul atenţiei la emisiunea ”Conferinţa de presă”, de la Antena 2, Leonard Doroftei a declarat că, dacă ar boxa împotriva lui Lucian Bute, el, ”Moşu”, ar fi învingător, fără probleme


Leonard Doroftei, 42 de ani, durduliu, dar amuzant şi spumos, a fost invitatul "Conferinţei de presă", emisiune moderată de Diana Niculescu pe Antena 2. Printre diverse glume care dovedesc că "Moşul" este un personaj agreabil pentru televiziuni, ploieşteanul a declarat că ar putea boxa oricînd cu Lucian Bute (32 de ani), chiar dacă au reprezentat sau reprezintă categorii diferite. Cine ar învinge?, a venit întrebarea. Răspunsul, franc, direct, al lui Doroftei: "Prietene, eu am stilul lui Froch şi... Aţi înţeles ce-am vrut să spun! Eu aş fi Froch pentru Bute! Aş şti ce să fac în ring ca să-l înving pe Lucian", a declarat prahoveanul, cu trimitere directă la Carl Froch, cel care i-a luat lui Bute, în primăvară, titlul de campion IBF la categoria supermijlocie.

Doroftei a replicat acid cînd a fost chestionat dacă ar fi dispus să-l provoace pe gălăţean la un meci: "Sînt prea valoros pentru Lucian Bute, eu am nişte performanţe". Ploieşteanul a fost împăciuitor apoi: "Mi-aş dori ca Lucian să-şi revină, să redevină campion. N-am nimic cu el, sper să conştientizeze că eu mi-am spus o părere atunci cînd am declarat că ar trebui să aibă meciuri mai grele. O să facă un meci mai uşor, apoi o să aibă revanşa cu Froch. Englezul i-a stins lumina, fiindcă al nostru a stat prea aproape de el".

"De la antrenorul meu, nea Titi Tudor, am învăţat că trebuie să fiu cel mai bun, să-mi cînte fanfara. Am fost cel mai mîndru cînd steagul meu, al României, a fost mai sus decît toate. Prima lecţie pe care am învăţat-o, am aplicat-o şi-n viaţă, e că trebuie să dai mai mulţi pumni decît adversarul ca să-l ţii la distanţă"
Leonard Doroftei, fost campion de box

Vrea un meci de adio
Doroftei a mărturisit că nu exclude varianta unui meci de retragere pentru el! "Mi-e dor de ring, nu doar să mă duc la sală şi să boxez. Mi-e dor de nişte pumni, să mai dau, să mai sară sînge! Poate o să-mi fac un meci de adio. Am reînceput să merg la sală, la sala de mese, să mai slăbesc... Vreo 10 kilograme". "Moşu" şi-a făcut o şcoală de box la Ploieşti: "Am adunat 11 copii de pe stradă. Îi vedeam la semafor, spălau parbrize, am zis să le dau o şansă. Mă interesează, în primul rînd, să le dau o educaţie. Apoi, o să văd dacă iese vreun campion dintre ei". Şi-a mai zis: "Pe copiii mei am încercat să-i cresc modern. Fără bătaie, deşi la noi, la români, bătaia e ruptă din rai. Iar băieţii mei pot face orice, nu am vrut să-i duc către box".

Cum se iubeşte cu soţia
Căsătorit de aproape două decenii, fostul boxer a spus şi ce apreciază la o femeie: "Ca să fie perfectă, trebuie să aibă semnalmentele soţiei mele, Monica. Ne iubim mai mult acum, ne sărutăm mai des, deşi avem 19 ani de căsătorie. Şi-acum, cînd am plecat de acasă către emisiune, m-a pupat de nu mai plecam, am întrebat-o dacă ea crede că plec militar. N-am fost eu niciodată un macho man, dar am fost sincer".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (22)
mgexpert
mgexpert  •  03 Noiembrie 2012, 09:55

..Doroftei e OK cu excepţia răutăţilor faţă de Bute ...îl macină faptul că, spre deosebire de el, Lucian nu a prea încasat fiind şi mai tehnic şi mai cerebral..

waingro
waingro  •  19 Septembrie 2012, 16:53

Atunci cand dragul de Bute o sa ridice centura WBC deasupra capului vorbim , la singurul meci adevarat a clacat big time ... sa nu mai vb de faptul ca nu a ridicat drapelul de pe jos in Notthingam , mare patriot Bute!! e mare diferenta intre doroftei si bute , priviti meciurile mosului si intelegeti !! daca aveti vreo treaba cu boxul clar !! respect Mosule

ciufulici30
ciufulici30  •  14 Septembrie 2012, 21:04

stie el ma cum sa il bata pe bute,il suge pana la epuizare dor asa poate sa il bata pe bute :))

Vezi toate comentariile (22)
Comentează