SPORTURI  »  BOX  »  DEZVĂLUIRE

„Luam cocaină, ketamină și orice substanță pe care o găseam” » Cea mai sexy pugilistă dezvăluie cum și-a schimbat viața

Articol de - Publicat miercuri, 17 ianuarie 2024 13:07 / Actualizat miercuri, 17 ianuarie 2024 13:25

Elle Brooke (26 de ani), pugilistă britanică și model OnlyFans, a dezvăluit că datorită boxului a trecut peste dependența de substanțe interzice.

Frumoasa blondă și-a început cariera în box în iulie 2022. A disputat de atunci 4 meciuri (3 victorii, o înfrângere) și se pregătește de încă un meci, cu  AJ Bunker.

FOTO. Elle Brooke, cea mai sexy pugilistă

+40 FOTO

Britanica a recunoscut într-un interviu pentru The Sun că boxul a ajutat-o să-și schimbe stilul de viață, reușind să renunțe la obiceiul de a consuma substanțe interzise la petreceri.

„Eram o adevărată petrecăreața. Trăgeam pe nas orice substanță pe care o găseam la o petrecere. Trăiam la maximum.  Dar acum nu. Nu mai consum nimic de 18 ani. Chiar duc o viață plictisitoare. Nici în weekend nu mai ies. Sunt prea concentrată pe alimentația mea și pe antrenamente.

Cercul de prieteni s-a restrâns. Nu mă mai văd cu atât de mulți oameni pentru că nu mai duc acel stil de viață, cu ieșiri și petreceri. Acum e vorba de muncă, muncă, muncă.

Acum sunt la polul opus. Am trecut de la a ieși în fiecare weekend în club, unde trăgeam pe nas cocaină și luam ketamină și orice substanță pe care o găseam, la a avea grijă de corpul meu, de a face antrenamente și a ține o dietă. Nu pot spune că eram dependentă de droguri, pentru că nu e așa, dar petreceam din greu.

Acum îmi place foarte mult rutina din viața mea. Îmi dă un motiv să mă trezesc dimineața, îmi planifică ziua. Înainte de box luam antidepresive. Mă bazam pe o pastilă pentru a fi fericită și a nu avea gânduri negative. Boxul mi-a schimbat viața”, a spus Elle Brooke.

Citește și:

Soția fostului mijlocaș al României, în costum de baie de ziua ei: „Hello 46”
METROSPORT
Soția fostului mijlocaș al României, în costum de baie de ziua ei: „Hello 46”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
mean_machine
mean_machine  •  25 Ianuarie 2024, 12:32

Alooo gsp....in articolul original este 18 luni,nu ani.....

kellovictor23
kellovictor23  •  17 Ianuarie 2024, 19:57

Dacă femeia are 26 ani și nu a mai luat nimic de 18 ani….asta la 7-8 ani trăgea la greu!!!:)))) Halal jurnalism….

Van_Basten
Van_Basten  •  17 Ianuarie 2024, 14:10

David Marinescu = Andra Mocanu = Chat GPT

Vezi toate comentariile (3)
Comentează