SPORTURI  »  BOX  »  GALA "INVINCIBILII" - 19 APRILIE 2008

EXCLUSIV / Balbi: "Voi lupta ca un taur la coridă!"

Articol de - Publicat duminica, 13 aprilie 2008 00:00

Raul Balbi adversarul lui Jojo Dan în cadrul galei "Invincibilii", care va avea loc pe 19 aprilie la Bucureşti, la Sala Polivalentă a ajuns în azi noapte în România, însoţit de antrenorul său, dar şi de cîţiva prieteni. "Am venit în România pentru a cîştiga. Cred într-un meci mare făcut de mine şi îmi doresc foarte mult să cîştig partida împotriva lui Ionuţ. Sînt sigur pe mine, m-am pregătit foarte mult şi sînt convins că veţi vedea un spectacol de zile mari. Am muncit în ultima perioadă şi am încredere în forţele mele. Nu cred că voi pleca învins din România!", a spus Raul.

Întrebat ce ştie despre adversarul său, Balbi a replicat. "Jojo Dan este un profesionist. Am auzit că loveşte foarte puternic şi are un stil de joc foarte dinamic. Nu îmi este frică de el, pentru că sînt un boxeur profesionist şi am venit aici să cîştig. Vom vedea cine va pleca bucuros de la gală pe 19 aprilie. Îl asigur că voi lupta ca un taur la coridă şi nu îmi este frică de el, vreau să-l bat şi o voi face!", a adăugat Balbi.

Acesta nu l-a uitat pe Leonard Doroftei. "Am venit în ţara lui Dorin! Un mare profesionist şi un adevărat prieten. Am boxat cu el de două ori, au fost două meciuri magnifice pe care le-a cîştigat", a încheiat Balbi.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
 •  13 Aprilie 2008, 17:10

Hai, Ionut!!! Va asteapta un meci greu!

 •  13 Aprilie 2008, 17:09

Bienvenido a Romania, Raul! Buena Suerte!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează