SPORTURI  »  BOX  »  UFC

FOTO Atenție, imagini șocante cu un luptător UFC! Adversarul l-a desfigurat complet și i-a rupt și un picior. Nici nu mai știa în ce an e!

Articol de GSP - Publicat luni, 13 iulie 2015 19:15

Un meci din UFC la categoria semimijlocie dintre americanul Robie Lawler, deținătorul centurii, și canadianul Rory McDonald s-a încheiat extrem de urît pentru ultimul.

McDonald, 25 de ani a ieșit din ring în repriza a cincea, fiind făcut KO de adversarul său în vîrstă de 33 de ani, care automat a reușit să-și apere și titlul. Cîteva imagini cu adevărat șocante cu Rory McDonald au făcut înconjurul internetului.

"Rory și-a rupt nasul, și-a fracturat piciorul și nu știa în ce an este cînd am vorbit cu el la spital", a declarat antrenorul acestuia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
nusu_d
nusu_d  •  16 Iulie 2015, 03:08

Asta nu se poate numi sport! Bine ca sunt interzise luptele de caini, dar sunt acceptate cele intre oameni. Asta este o bataie de strada organizata intr-o cusca , ca animalele. Nu are nici o treaba cu boxul sau alte sporturi adevarate de contact, unde exista fair play si reguli. In afara sa muste batausilor le este permis orice, inclusiv sa-si loveasca adversarul inconstient la podea. Ma mir ca inca nu a murit nimeni, dar cu siguranta va urma. Ar trebui interzise!

bdgeorge
bdgeorge  •  14 Iulie 2015, 15:50

un sport??? bataie golaneasca asta numesti tu sport..fraierii astia intra in cusca doar pt bani..unul nu prinde 50 de ani dupa o "cariera" in UFC..sa fim seriosi o bataie golaneasca fara reguli cu niste arbitrii care habar nu au de ce stau acolo ..Gladiatori moderni ca si cei din antichitate niste SCLAVI ...care intra in cusca cu speranta sa dea ei un pumn norocos primii..Canadianul asta a fost careen de tun a acceptat sa lupte doar pt BANI ....si 90% din e nu fac nici bani macar

ottobraun
ottobraun  •  14 Iulie 2015, 10:36

un sport barbatesc adevarat, domisoarele sa se abtina de la comentarii!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează