SPORTURI  »  BOX  »  DNA

Încă un dosar! » Rudel Obreja a fost reţinut de DNA pentru 24 de ore!

Articol de GSP - Publicat marti, 04 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 februarie 2014 21:16

Rudel Obreja a fost reţinut în această seară de DNA pentru 24 de ore, anunţă Realitatea TV! Procurorii vor propune Tribunalului Bucureşti arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Fostul preşedinte al FR Box este suspectat de trafic de influenţă. Acesta ar fi pretins de la o persoane judecate de ÎCCJ că va obţine un verdict favorabil în schimbul a un milion de euro!

Rudel Obreja este implicat şi în Dosarul "Gala Bute", unde este cercetat penal pentru corupţie din octombrie 2013.

Citeşte şi: Obreja urmărit penal, dar unde au ajuns banii?!

DNA anunţă într-un comunicat că există date şi probe din care rezultă că, în perioada noiembrie 2013 - ianuarie 2014, Obreja a pretins suma de un milion de euro. Acesta ar fi cerut să primească 200.000 de euro înainte de pronunţarea hotărîrii şi alţi 800.000 după obţinerea deciziei favorabile.

"Pentru a conferi credibilitate promisiunilor sale, Obreja Rudel a susţinut că persoanele pe lîngă care îşi exercita influenţa i-au transmis denunţătorului, prin intermediar, că va obţine cu certitudine o hotărîre favorabilă dacă va solicita amînarea cauzei pentru un termen de judecată ulterior intrării în vigoare a „noului cod” (cu referire la data de 1 februarie 2014, când au intrat în vigoare NCP şi NCPP).

Recursul a fost soluţionat anterior datei de 1 februarie 2014 şi a fost respins, astfel încît hotărîrea de condamnare la pedeapsa închisorii cu executare a rămas definitivă", se arată în comunicatul remis de DNA.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
sakamoto
sakamoto  •  06 Februarie 2014, 00:44

Pt un milion de euroi, la bulele cu dinsul. Corect, dura lex, sed lex! Dar ce ne facem oameni buni, ca-n fotbalul pastorit de Nasu s-au acumulat averi ilicite de sute de milioane de euroi? De ani si ani se vind campionate si cupe, borfasii de arbitri trintesc meciurile-gratis?-intr-o veselie. Ce este un milion de euro fata de sutele de milioane de euro murdari din fotbal? Batem seaua ca sa priceapa iapa? De ce pt unii muma si pt altii ciuma? Legea nu-i aceeasi pt toti? Becali, Nastase, Vintu etc la mititica iar Mafiotii din fotbal sint mai presus de lege.

kraus
kraus  •  05 Februarie 2014, 11:31

Cine e atât de prost încât să creadă că ţiganul de Rudel poate ”aranja” la ÎCCJ?

solomon_i
solomon_i  •  05 Februarie 2014, 09:03

Si cum se agita facand pe corectul...!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează