SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE ŞI-A PĂSTRAT CENTURA!

INFOGRAFIE GSP.RO! Lucian Bute şi-a apărat centura cu diamante pentru a şaptea oară!

Articol de GSP - Publicat duminica, 20 martie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 20 martie 2011 11:21

Lucian Bute şi-a apărat pentru a şaptea oară titlul de campion mondial IBF la categoria supermijlocie. Românul l-a învins prin knock-out, în repriza a zecea, pe irlandezul Brian Magee.

Pugilistul român a cucerit titlul mondial în octombrie 2007, cînd a trecut prin KO de columbianul Alejandro Berrio. Au urmat şapte confruntări în care Lucian Bute a reuşit de fiecare dată să-şi treacă victoria în dreptul său. În februarie 2008, Bute l-a învins pe William Joppy (SUA), în octombrie 2008, şi-a apărat centura în faţa lui Librado Andrade (Mexic). Pe lista adversarilor pe care i-a învins, s-au mai adăugat Fulgencio Zuniga (Columbia), în martie 2009, din nou Librado Andrade (Mexic), noiembrie 2009, Edison Miranda (Columbia), aprilie 2010 şi Jesse Brinkley (SUA), la finalul anului 2010. În ultima, cea din această dimineaţă, Lucian Bute a demonstrat încă o dată că este cel mai bun la categoria sa şi şi-a păstrat centura pe care a cucerit-o acum aproape patru ani.

Vezi AICI o INFOGRAFIE GSP.RO cu evoluţia meciurilor în care Lucian Bute a cucerit şi şi-a apărat centura de campion mondial!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
cosmin
cosmin  •  23 Mai 2011, 16:33

Sa urmeze Ward, Abraham, Kessler, Froch... si apoi vorbim..

paulsab
paulsab  •  26 Aprilie 2011, 12:03

Bai Eugen 76, incearca sa faci si tu ce face Bute. Aia rupti in fund matura cu tine pe jos. Stai linistit, va unifica centurile cind ,, lozul" va merita!

x_t1_an
x_t1_an  •  20 Martie 2011, 11:50

nu conteaza important e ca i bate pe toti nu conteaza de unde vin adversari. bv lucian sa o ti tot asa

Vezi toate comentariile (7)
Comentează