SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE

Iţe nedescurcate » Lucian Bute: ”Nu ştiu ce s-a întîmplat cu mine. Parcă eram paralizat"

Articol de - Publicat miercuri, 22 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 21 ianuarie 2014 19:57

Luni, Lucian Bute a apărut la televiziunea canadiană, încercînd să explice cum de meciul secolului de la Montreal s-a transformat într-o prăjitură sigură pentru rivalul lui, Jean Pascal.

Marea întrebare a rămas totuşi fără răspuns. Ce s-a petrecut în capul lui Bute în timpul luptei? "Mă simţeam bine la nivel pshic, mă pregătisem bine. Din momentul în care am pus piciorul în Centre Bell şi am urcat în ring, nu ştiu ce s-a întîmplat cu mine. Parcă eram paralizat", a spus boxerul în vîrstă de 33 de ani.

Meciul cu Froch x 2
"Nu eram capabil să dau drumul la braţe, nici să lansez loviturile pe care le aveam în luptele mele de dinainte", a completat boxerul.

Pentru Stephan Larouche, antrenorul lui Lucian, scenariul nu a părut deloc unul nou. L-a mai văzut petrecîndu-se la meciul cu Carl Froch, din mai 2012, cînd Bute a pierdut centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie.

"Am fi mincinoşi dacă am spune că înfrîngerea lui Lucian în faţa lui Carl nu a avut consecinţe asupra luptelor următoare", a mai spus tehnicianul.

"Încă nu m-am hotărît dacă îmi voi continua cariera sau dacă voi pune stop aici. Nu aş prea vrea să mă retrag", a spus Bute.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
dash.berlin
dash.berlin  •  01 Februarie 2014, 12:19

De frica Luciane :| Ai fost paralizat de frica ....

hofer
hofer  •  22 Ianuarie 2014, 21:48

Luciane ajunge, retragete pana nu dai din cap ca magarul. O sa-mi amintesc cu placere de tine. Ajunge prietene !

serban_ionescu
serban_ionescu  •  22 Ianuarie 2014, 16:37

a boxat numai pentru bani! stia ca e terminat , daca a avut pareza! gata, altfel devine penibil!! prea vocal, pentru valoarea actuala , pentru valoarea clubului si mai ales a antrenorului!D_le Savin luati_l la Busteni , la odihna prelungita!!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează