SPORTURI  »  BOX  »  WBC CONTINENTAL AMERICAS

Jo Jo Dan: "Promit că voi da tot ce pot în acest meci"

jojo
jojo

Articol de GSP - Publicat joi, 01 aprilie 2010 00:00

Pugilistul Ion Ionuţ, alias Jo Jo Dan, a declarat, joi, la sosirea în România pentru meciul cu brazilianul Andre Marcos Do Nascimento, contînd pentru titlul WBC Continental Americas, la categoria superuşoară, că va încerca să termine această confruntare înainte de gongul final. 

"Mă bucur că am ocazia să boxez încă o dată în România. Sunt foarte zîmbăreţ şi sper să zîmbesc şi după meci. Promit că voi da tot ce pot în acest meci. Sper să fie şi adversarul meu în formă, ca să fie un meci spectaculos, iar suporterii să se bucure de un meci frumos. O să încerc să termin înainte de gongul final. Am zece luni de când n-am mai boxat, însă în toată această perioadă m-am antrenat foarte intens şi am făcut o mică pauză, în luna noiembrie", a spus Jo Jo Dan, preluat de mediafax.

Pugilistul a precizat că pentru el este foarte important să boxeze în România: "Dacă aş fi pus să aleg între Canada şi România de fiecare dată aş alege să boxez aici, pentru că aici e casa mea şi e ţara mea de suflet". Jo Jo Dan speră să devină challenger la titlul mondial. "Sper foarte mult să se organizeze pentru mine un meci eliminatoriu, să ajung apoi în postura de chllenger şi să mă pot bate la titlu", a menţionat sportivul. 

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, îşi doreşte, de asemenea, ca Jo Jo Dan să se impună în meciul cu Andre Marcos Do Nascimento. "Din ce am văzut, adversarul este foarte pornit să îl bată pe Jo Jo, însă sperăm să nu se întâmple asta", a spus Obreja. 

Jo Jo Dan a sosit în România în vederea partidei pe care o va disputa, la 10 aprilie, în sala Rapid, în compania brazilianului Andre Marcos Do Nascimento, contînd pentru titlul WBC Continental Americas, la categoria superuşoară.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (3)
 •  02 Aprilie 2010, 18:56

Hai nepoate rupei capu' , sunt alaturi de tine :)

mury_brothers
mury_brothers  •  01 Aprilie 2010, 20:21

este transmis la tv sau nu?

geraldgreen
geraldgreen  •  01 Aprilie 2010, 16:53

Hai Dane inca 3 meciuri si esti campion mondial !!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează