SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE-GLEN JOHNSON, 5 NOIEMBRIE

Kessler s-a accidentat din nou » Bute-Johnson, singurul meci pentru titlu mondial din 5 noiembrie

Mikkel Kessler s-a accidentat şi nu va mai boxa pe 5 noiembrie
Mikkel Kessler s-a accidentat şi nu va mai boxa pe 5 noiembrie

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 20 octombrie 2011 15:16

Mikkel Kessler a anunţat, ieri, că a suferit o accidentare la mîna dreaptă în timpul unui antrenament şi că nu va mai putea boxa pe 5 noiembrie, în meciul pentru titlul mondial WBO la categoria supermijlocie.

După ce a fost obligat să se retragă din turneul SuperSix, tot din cauza unei accidentări pe care a suferit-o la ochi în partida cu Carl Froch, în aprilie 2010, danezul este nevoit din nou să se retragă înaintea unei lupte importante.

Pe 5 noiembrie, Mikkel Kessler ar fi trebuit să boxeze împotriva lui Robert Stieglitz, în capitala Danemarcei, pentru titlul mondial WBO. Danezul, care a revenit în ring în iunie cînd l-a învins pe Mehdi Bouadla în meciul pentru titlul european WBO vacant al categoriei, a devenit challenger-ul obligatoriu pentru centura deţinută de neamţ.

"Sînt foarte dezamăgit. Eram într-o formă excelentă, mă pregătisem foarte bine. Medicii mi-au recomandat o perioadă mai lungă de timp, nu pot boxa pe 5 noiembrie. Îmi cer scuze în faţa fanilor", a declarat Kessler.

Datorită anulării meciului dintre Kessler şi Stieglitz, televiziunea americană Showtime va difuza pe 5 noiembrie doar partida dintre Lucian Bute şi Glen Johnson, partidă în care românul îşi va pune în joc pentru a noua oară titlul mondial IBF.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
sandmann
sandmann  •  15 Octombrie 2011, 13:43
Postat de cristiano9ron pe 12 Octombrie 2011, 10:56

Ma crezi daca iti spun k ejti prea prost ? !!!

citeste cu atentie si ai sa intelegi ironia lui "thepowersthatbe". fa diferenta intre o ironie si prostia fara margini a lui donking sau a altora. Din pacate se confirma ce am spus acum un an ,cand accidentat la ochi , Kessler se lauda ca va lupta cu Bute in viitor. Am spus atunci ca M. Kessler nu va mai boxa niciodata la nivel inalt , ca e terminat ca boxer.Asta pt ca accidentarea la ochi e una din cele mai grave in box si foarte putini boxeri cu probleme de genul asta au mai revenit la un nivel inalt. Sper din toata inima sa nu se accidenteze Froch si sa-si revina Ward ,sa nu fie nevoit Bute sa-si schimbe categoria , din lipsa de adversari :)

killerforever
killerforever  •  13 Octombrie 2011, 17:26

VREAU SA-I VAD COMENTAND AICI ATUNCI CAND LUCIAN VA UNIFICA CENTURILE. ATUNCI SA VEDEM DACA O SA-SI CEARA SCUZE CEI CARE-L CRITICA ASTAZI. DAR CRED CA VOR CAUTA SCUZE CA NISTE "MUPPETS" CARE SUNT.

stancuvlad
stancuvlad  •  12 Octombrie 2011, 11:19

Mda. Ciudat. Toata lumea zice de Bute ca fuge de adversarii tari insa vad ca singurul lucru pe care acesti "adversari tari" il fac in plus fata de Bute este sa se accidenteze inaintea luptei sau sa se retraga inaintea luptei.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează