SPORTURI  »  BOX  »  VLADIMIR KLICIKO VS. KUBRAT PULEV

L-a pulverizat de 4 ori » Vladimir Kliciko s-a distrat la Hamburg cu Kubrat Pulev

Pulev pus la pămînt pentru a 4-a oară şi definitiv de Kliciko
Pulev pus la pămînt pentru a 4-a oară şi definitiv de Kliciko

Articol de - Publicat luni, 17 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 16 noiembrie 2014 21:54

Ucraineanul Vladimir Kliciko şi-a apărat cu succes centurile WBA, IBF şi WBO la categoria grea, după ce l-a învins prin KO pe bulgarul Kubrat Pulev


La vîrsta de 38 de ani, greul Vladimir Kliciko nu dă semne de slăbiciune. Sîmbătă seara, la Hamburg, Kliciko şi-a apărat cu succes pentru a 17-a oară centurile WBA, IBF şi WBO la categoria grea după ce l-a învins prin KO în repriza a 5-a pe bulgarul Kubrat Pulev.

Ucraineanul s-a arătat net superior adversarului său încă din prima rundă, cînd l-a pus la podea de două ori. În repriza a 3-a, Pulev a mai ascultat o dată numărătoarea inversă, dar arbitrul a decis să oprească lupta abia în repriza a 5-a, cînd Kliciko l-a pus din nou la pămînt cu un violent jab de stînga.

Pentru Kliciko a însemnat a 63-a sa victorie, dintre care 54 prin KO, faţă de 3 înfrîngeri, în timp ce bulgarul, 33 de ani, a încasat prima bătaie din palmaresul său de 20 victorii.

După ce şi-a revenit din lovituri, lui Pulev i-au revenit curajul şi cheful de vorbă. "Vladimir este un adversar cu adevărat valoros, dar a avut noroc. Îmi doresc o revanşă, voi cîştiga titlul data viitoare. Există şi noroc în box. Este un luptător bun, dar nu a fost sportiv. Foloseşte foarte multe trucuri", a spus bulgarul. Kliciko a fost mult mai modest în declaraţii. "Pulev a fost un adversar dificil, dar nu şi-a arătat adevărata putere în prima rundă. A fost o noapte distractivă în care am dovedit din nou că sînt cel mai bun. Am arătat că sînt un campion", a zis ucraineanul.


Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează