SPORTURI  »  BOX  »  CRITICI

Leonard Doroftei îl face praf pe Lucian Bute: "Eu mă bat şi acum în meciuri precum cele pe care le-a avut el"

Articol de GSP - Publicat marti, 04 februarie 2014 00:00 / Actualizat marti, 04 februarie 2014 10:59

Învins de Jean Pascal, Lucian Bute primeşte critici dure. Leonard Doroftei l-a atacat din nou şi crede că Bute n-ar putea fi comparat niciodată cu el.

"Îmi pare rău să văd unde a ajuns. La amatori n-a avut nici o performanţă. Bute a fost băiat bun, n-a bătut pe nimeni. Cum să-l ridici pe Bute la valoarea mea? Eu m-am bătut cu toţi în America, am reuşit pe pumnii mei!

Eu am făcut istorie în box! Lucian a intrat în cuşca leilor abia după meciul cu Froch. Eu mă bat şi acum în meciuri precum cele pe care le-a avut Lucian! Ce face el, bazaconiile alea sînt bune, dar dacă nu ştii să te mişti... Pe Froch a vrut să-l contreze. Tu, Bute? Cum să-l contrezi tu pe Froch?", a fost reacţia lui Doroftei la sportro.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (34)
ares45
ares45  •  16 Mai 2014, 07:19

Nu-si aduce nimeni aminte de meciul cu Miguel Calist?? oare cum se face ca un "profesionist 'ca doroftei nu a facut cantarul,cu tot staful dupa el? bun campion,pierde centura la cantar,sa fim seriosi ,s-a ascuns in wc si a baut apa,stiu povestea toti de la interbox,asa ca sa nu mai manance rahat!!

nusu_d
nusu_d  •  06 Februarie 2014, 04:01
Postat de mplttev pe 05 Februarie 2014, 00:10

Mosule te-am criticat pentru ce ai spus despre Bute, dar se pare c-am gresit. Tu ai avut dreptate. Tin minte cand l-a bătut la București pe un negru. Sau era negrul un boxer extrem de prost sau era aranjat meciul ca Bute să câștige, dar nu în primele reprize, ca să mai vadă si publicul ceva. Zic asta pentru ca am surprins privirea lui Bute către cineva din sală, privire care sugera că nu stie ce s-a întâmplat, că el n-a dat așa de tare, pur si simplu o figură vinovata de ceea ce s-a întâmplat in ring.

Ai sesizat perfect. Negrul a fost Jean Paul Mendy un no name in box in varsta de 39 de ani iar in repriza a 4 a s-a aruncat pe jos in cel mai teatral mod posibil la o lovitura a lui Bute care nu putea sa faca rau nici unui copil de 10 ani. Aia a fost o porcarie de gala prin care s-au deturnat bani publici. Organizatorul acelei "gale" aranjate este acum la puscarie pentru o alta fapta. Iar Bute este sub ring, nimeni nu mai crede in acest impostor.

usla
usla  •  05 Februarie 2014, 11:01
Postat de sorineldumitru pe 04 Februarie 2014, 13:49

Iti zic eu ce-l doare pe Doroftei. Omul nu-l suporta pe Bute pt ca acesta colaboreaza cu Obreja, totdeauna am avut impresia ca de fapt in el vrea el sa dea. Cum se spune, prietenul dusmanului meu mi-e tot dusman. Si eu sincer ii consider in elita boxului romanesc pe amandoi, adica tot dam in Bute fara sa ne dam seama ca nu prea am avut unul mai bun. Si e bun, chiar daca n-o fi cel mai bun, deocamdata singurele infrangeri ale sale le-a avut la boxeri de categorie superioara(mie Froch nu mi se pare de supermijlocie).

Cand spui ca n-am avut unul mai bun ca Bute, se pare ca nu esti documentat .Am avut, si se cheama MIHAI LEU , ajuns campion mondial la profesionisti, in timp ce era stabilit in Germania , tinand tricolorul nostru pe umeri in ring, dar pe care presa l-a uitat total .

Vezi toate comentariile (34)
Comentează