SPORTURI  »  BOX  »  OFICIAL

Lucian Bute a anunţat data disputării următorului său meci

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 august 2014 00:00 / Actualizat vineri, 22 august 2014 10:08

Lucian Bute a anunţat oficial cînd va avea loc următorul său meci, după ce ultima dată a fost învins la puncte de Jean Pascal, anunţă Mediafax.

În cea mai recentă partidă, românul a plecat înfrînt din disputa cu pugilistul canadian Jean Pascal,în 19 ianuarie, la Montreal, într-un meci ce a contat pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea.

"E oficial - următorul meu meci va fi pe 6 decembrie. Amănunte în curînd. Staţi aproape", a fost mesajul postat de Lucian Bute pe contul său de Facebook.

"Tocmai am vorbit cu Lucian la telefon. El a avut unele lucruri neterminate, dar apoi totul s-a pus la punct. Revenirea sa va avea loc pe 6 decembrie. El e foarte încîntat şi aşteaptă cu nerăbdare să boxeze", a confirmat preşedintele Inter Box, Jean Bedard, pentru jurnaliştii de la Lapresse.ca.

Bute (31-1, 24 KO) a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie în mai 2012, cînd a fost învins de britanicul Carl Froch.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (25)
nusu_d
nusu_d  •  25 August 2014, 03:40
Postat de brancusi pe 22 August 2014, 20:26

Salut,Nusule!Ce faci,te duci la gala,sa pui umarul(moral) la relansarea lui Bute?

Ce relansare?! :-))) cu vreun no name? Relansarea ar fi trebuit sa fie cu Pascal dar am vazut toti cum s-a terminat. La 35 de ani in iarna ce sa mai faca Bute? Stevenson, Kovalev, Hopkins, Shumenov, Pascal sunt mult prea tari pentru el la semigrea. La supermijlocie la fel, nu mai e loc. Asta e. Nu stiu ce sau cat mai vinde Bute in momentul de fata. Daca va continua va ajunge sa boxeze probabil pe seminte. O noua speranta pentru boxul profesionist romanesc se anunta a fi Ronald Gavril, dar mai e muuult pina departe, deocamdata e in urcare, nu a demonstrat. Ciocan e doar un mediocru, iar de Bogdan Dinu nici nu avem ce sa vorbim deocamdata.

brancusi
brancusi  •  22 August 2014, 20:26
Postat de nusu_d pe 22 August 2014, 15:58

E clar, Bute a ajuns cum era de asteptat din nou boxer de undercard. Probabil va boxa pe undercardul galei din decembrie de la Montreal ale carei capete de afis vor fi Adonis Stevenson campion mondial la semigrea si Berman Stiverne campion WBC la grea. Amandoi sunt canadieni. Faptul ca Bute la aproape 35 de ani va boxa pe un undercard in Canada pe o bursa infima de data asta nu stiu pe cine mai intereseaza. Oricum la semigrea nu are ce cauta in primii 6.

Salut,Nusule!Ce faci,te duci la gala,sa pui umarul(moral) la relansarea lui Bute?

mishu_74
mishu_74  •  22 August 2014, 17:30
Postat de madskills pe 22 August 2014, 14:17

din pacate pentru el a pierdut singurle 2 meciuri care au contat cu adevarat :) Singurele meciuri care ar fi sters cu buretele criticile obiective ale lui Doroftei si ale "haterilor". Dar din pacate s-a dovedit ca boxul de top (nici macar de elita, Ward sau Kessler il omorau, la propriu) nu e de el.

Poate Kessler ar fi fost mai aproape de ce zici tu. In schimb la un meci cu Ward cred ca ar fi cascat lumea-n sala. Amandoi tehnici, fugeau unul de altul in ring si ar fi dat pumni doar daca stiau sigur ca nu pot incasa.

Vezi toate comentariile (25)
Comentează