SPORTURI  »  BOX  »  TRIBUNA ZERO CU OVIDIU IOANIŢOAIA (LUNI, 22:30)

Lucian Bute: "Adi şi-a dorit foarte mult un KO şi de aceea nu şi-a dozat foarte bine efortul"

Articol de - Publicat marti, 22 aprilie 2008 00:00

Lucian Bute a intrat în direct la emisiunea Tribuna Zero moderată de Ovidiu Ioaniţoaia, unde a discutat despre meciul cîştigat de Adrian Diaconu, dar şi despre meciul său de la finalul anului. "Sînt acasă acum, cu familia. Mă simt foarte bine acasă. La meciul lui Adrian am avut multe emoţii, mai multe ca el. Emoţiile au fost mai mari decît atunci cînd sînt eu în ring.

Adi şi-a dorit foarte mult un KO şi de aceea nu şi-a dozat foarte bine efortul. Pe 5 mai plec la Montreal, unde o să-mi reiau pregătirea. Pentru început o să fac o recuperare pentru genunchi. Este o accidentare mai veche pe care am căpătat-o la fotbal, care acum a recidivat. Nu depinde de mine cînd va avea loc următorul meci şi unde.

Am vorbit cu staff-ul de la Inter box şi mi s-a spus că următorul meci va fi în septembrie sau octombrie. Ar fi o onoare pentru mine să boxex în ţară. Îmi doresc foarte mult, dar nu depinde de mine", a precizat Bute.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
 •  24 Aprilie 2008, 02:41

bravo bute.tineo tot asa ,vreau sa vad un mecii an ny

Vezi toate comentariile (1)
Comentează