SPORTURI  »  BOX  »  BUTE PĂSTREAZĂ CENTURA

Lucian Bute: "Cînd a căzut prima oară, mi-am simţit mîna cum a traversat corpul său!"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2010 00:00

Pugilistul Lucian Bute a declarat, sâmbătă dimineaţă, în urma victoriei în faţa lui Jesse Brinkley, că se simte ca şi cum ar fi câştigat de trei ori prin KO în acelaşi meci, după ce l-a trimis la podea de trei ori pe boxerul american în partida disputată la Centre Bell din Montreal.

"A fost greu la început, nu reuşeam să-mi intru în ritm. Apoi antrenorul mi-a spus să atac mai mult cu upercutul, iar tactica a funcţionat. Brinkley a boxat cu mult curaj şi asta m-a surprins. Nu credeam că se va ridica după ce a căzut prima oară, a fost o lovitură solidă, mi-am simţit mâna cum a traversat corpul său. Este puţin ca şi cum aş fi câştigat de trei ori prin KO în acelaşi meci. După ce a căzut a doua oară, avea nasul spart. L-am atins puternic cu mâna stângă, dar s-a ridicat. Jesse Brinkley este un boxer curajos. Acum sunt pregătit pentru orice adversar", a declarat Bute.


"De fiecare dată când îl trimiteam la podea, eram surprins să-l văd că se ridica. În repriza a cincea l-am lovit atât de tare la ficat că am crezut că i l-am mutat din loc. Când era la podea, părea să sufere foarte tare şi am crezut că am câştigat. Însă nu, el s-a ridicat. În reprizele a opta şi a noua, de fiecare dată cand îl trimiteam la podea, credeam că nu se va mai ridica. Am luat şi eu ceva lovituri, este adevărat mai multe decât de obicei, dar acest băiat a fost extrem de tenace şi curajos. Nu i-a fost frică să-şi compromită apărarea pentru a ataca. Sunt convins că i-am spart nasul şi cred că a suferit mult în reprizele a opta şi a noua", a adăugat românul conform Mediafax.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (11)
milurapid
milurapid  •  16 Octombrie 2010, 19:21

12000 de spectatori la meciul lui, asta spune tot despre felul cum e iubit si apreciat Lucian in Quebec.ziarele de sport din romania vorbesc doar de `marele derby de romania`si de liga lui mitica.romanii din romania au ceea ce merita....pa pa

milurapid
milurapid  •  16 Octombrie 2010, 19:04

lasa ca voi aveti `derby de romania`...

martzic
martzic  •  16 Octombrie 2010, 16:54

Am vazut meciurile pe S.opca.st, a fost o gala foarte slaba. Nu este de mirare ca televiziunile din RO nu au vrut sa diffuzeze meciurile. Adversarii romanilor au fost foarte slabi si foarte slab in meciul lui Jo Jo. Numai Diaconu a avut de suferit mai mult cu adversarul sau, care la zguduit bine pe Diaconu de citeva ori, lucru usor de facut cu un Diaconu imobil si fara prea multa forta in pumni. Marele campion Bute a boxat cu Brinkley, un boxer slab dar determinat. Bute a fost slab si fitzos.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close