SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE, ADRIAN DIACONU ŞI JOJO DAN AU ÎNVINS LA MONTREAL

Lucian Bute: "Dacă l-aş fi subestimat, lupta ar fi fost mult mai dificilă. Nu ştiu totul despre box, mai am de învăţat!"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2010 00:00

Lucian Bute şi antrenorul său, Stephan Larouche, au vorbit despre confruntarea în care pugilistul român şi-a apărat pentru a şasea oară titlul mondial IBF, în faţa americanului Jesse Brinkley.

"A fost foarte, foarte curajos. Am fost puţin surprins, deoarece a fost puternic şi foarte bine pregătit. A dat totul în ring, l-am pus de trei ori la podea. Eram convins că nu se va mai ridica în runda a cincea. Nici după uppercut-ul care ar fi trebuit să-l doboare nu a renunţat. S-a ridicat şi chiar am simţit că a revenit în luptă. Jos pălăria pentru Brinkley", a declarat Lucian Bute pentru CKAC.

"A fost foarte bine pregătit din punct de vedere fizic. Dacă l-aş fi subestimat, confruntarea ar fi fost mult mai complicată. Nu ştiu totul despre box, mereu mai există ceva ce poţi învăţa. Vineri, am învăţat multe... Boxul este periculos, totul se poate schimba dintr-o singură lovitură. Trebuie să fie pregătit sută la sută", a afirmat Bute.

"Dacă s-a ridicat de fiecare dată înainte de KO, înseamnă că a fost într-o formă fizică excepţională. Sincer, ştiam că este pregătit, dar nici la acest nivel", a spus şi Stephan Larouche, antrenorul lui Bute.

"Din punctul meu de vedere, lupta ar fi trebuit să se termine în runda a cincea. Arbitrul nu a vrut să numere pînă la zece. Asta e, important este că am învins", a adăugat Larouche.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
ovidiu62
ovidiu62  •  19 Octombrie 2010, 15:18

Sa moara Mosu de suparare.Lucica esti campionul nostru al tuturor romanilor adevarati.

sandmann
sandmann  •  19 Octombrie 2010, 13:24

Daca inainte de titlul lui Mihai Leu , cu vreo 3-4 ani sa zicem , ai fi vorbit cu oameni din box despre posibilitatea ca un roman sa devina campion mondial (indiferent de versiune) si sa-si apere titlul de 6 ori , la rand te-ar fi crezut nebun. Asa suntem noi romanii , ne place sa ne devoram valorile, cum ridica unul capul din mediocritate , repede ceilalti vor sa-l traga inapoi sau daca nu pot , dau cu noroi... Luciane , nu te uita in urma , tara asta nu te merita

hofer
hofer  •  19 Octombrie 2010, 12:02

Despre Tv Romania ce sa mai ..., da Doamne mintea Romanului de pe urma. Nu au competenta asta zic eu, daca te uiti pe international nu arata decit prosti de aceia schimbam imediat. Pentru asa ceva au bani.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close