SPORTURI  »  BOX  »  BOX / LUCIAN BUTE-BRIAN MAGEE, SÎMBĂTĂ, ORA 05:00, DIRECT B1 TV, LIVETEXT PE GSP.RO

Lucian Bute îl ironizează pe Magee: "Doar un obstacol!"

Lucian Bute şi Brian Magee (dreapta), la conferinţa de ieri Foto: Mediafax
Lucian Bute şi Brian Magee (dreapta), la conferinţa de ieri Foto: Mediafax

Articol de - Publicat joi, 17 martie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 16 martie 2011 22:10

Ambii pugilişti s-au arătat încrezători la conferinţa susţinută ieri. Lucian Bute se aşteaptă la un meci lung

Doar o zi îl desparte pe Bute de meciul cu nord-irlandezul Brian Magee, în care îşi va pune în joc pentru a şaptea oară centura mondială a categoriei supermijlocie, varianta IBF. Ieri, la Montreal, cei doi pugilişti au susţinut conferinţa oficială, pentru care românul a ales o ţinută elegantă cu costum şi batistă asortată, în timp ce Magee a rămas la trening. "Brian era cel mai bun adversar disponibil", a spus Lucică. "Iau această partidă foarte în serios şi mă aştept să nu fie una scurtă. Eu voi intra în ring cu atitudine, aceea de a cîştiga. Magee e pe stilul meu. Îmi plac boxerii agresivi, care nu dau înapoi. Îi garantez însă că va suferi. E doar un obstacol în drumul meu", a încheiat Bute.

De partea cealaltă, pugilistul de lîngă Belfast e convins că se află în faţa şansei vieţii sale. "Sper să păstrez amintiri plăcute de la această înfruntare, unele care să dureze veşnic. Şi cum duminică e ziua Sfîntului Patrick, patronul irlandezilor de pretutindeni, mi-ar plăcea să defilez în fruntea alaiului pe străzile din Montreal, dar cu centura lui Bute la piept. Ştiu că se va sărbători şi aici pentru că e o comunitate importantă de irlandezi", a explicat Magee. Astăzi va avea loc cîntarul oficial.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
baixinho
baixinho  •  17 Martie 2011, 07:06

"a jucat candva intr-un film". a jucat în "cineva acolo sus mă iubeşte", un film de referinţă, nu într-unul oarecare.

catalinozaurusrex
catalinozaurusrex  •  17 Martie 2011, 05:55

Daca meciul asta s-ar fi intamplat in urma cu vreo 40 de ani, as fi jurat ca Magee nu e altul decat Paul Newman (seamana izbitor de bine nu precum Sorinaccio), mai ales ca si actorul mentionat a jucat candva intr-un film in care a avut rol de... boxer. :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează