SPORTURI  »  BOX  »  BUTE-PASCAL, DUMINICĂ, ORA 06:15

Lucian Bute şi Jean Pascal s-au contrat la conferinţa de presă » "Îl aştept în ring să-mi închidă gura!"

Articol de - Publicat miercuri, 15 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 ianuarie 2014 22:28

În Centre Bell, din Montreal, sala care va găzdui duminică dimineaţa, la ora României 6:15, partida dintre Lucian Bute şi Jean Pascal, a avut loc conferinţa de presă oficială.

Românul şi canadianul de origine haitiană au intrat în acelaşi timp în sala de conferinţe, unul pe partea stîngă a podiumului, celălalt pe partea dreaptă.

Însoţit de antrenorii Stephane Larouche, dar şi de promotorul Jean Bedard, preşedintele Inter box, Lucian Bute a venit îmbrăcat la costum, un costum confecţionat special pentru acest eveniment. În schimb, Pascal a venit îmbrăcat în trening, alături de antrenorul Marc Ramsay, dar şi de Roy Jones Jr., cel care a declarat că "am încredere că Pascal va cîştiga, altfel nu aş fi acceptat să fac parte din echipa sa".

Lucian a vorbit primul şi s-a arătat extrem de încrezător. "Aştept de mult acest meci. Am muncit mult, mă simt în formă şi cred în strategia pe care mi-a trasat-o stafful meu. Veţi vedea un singur învingător la acest meci, Lucian Bute", a spus românul, în aplauzele celor 250 de suporteri care au venit să-l încurajeze.

Jean Pascal a avut o declaraţie scurtă, dar l-a atacat din nou pe Bute, aşa cum a făcut-o de multe ori înaintea meciului. "Dau o mie de dolari celui care îmi va arată vreo declaraţie jignitoare la adresa lui Lucian. El, în schimb m-a jignit. A spus despre mine că să-mi închid botul. Ori eu sînt om, nu sînt animal! Trebuia să-mi spună sa închid gura. Îl aştept în ring să-mi închidă gura", a declarat canadianul de origine haitiană.

Pascal a mai spus că Bute nu are cum să fie cel mai valoros adversar întîlnit vreodată, atîta timp cît el a luptat cu Bernard Hopkins, cu Carl Froch sau Chad Dawson.

Bute a adăugat că se aşteaptă să fie susţinut de fani. "Aştept 20.000 de spectatori care să aplaude victoria lui Lucian Bute".

Meciul dintre Lucian Bute şi Jean Pascal, considerat de canadieni cel mai important din istoria Canadei, va avea loc duminică dimineaţa, la ora 6:15.

În România, nici o televiziune nu a cumpărat, pînă acum, drepturile de transmisie.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (45)
mishu_74
mishu_74  •  16 Ianuarie 2014, 23:32
Postat de faurul_pamantului pe 16 Ianuarie 2014, 01:44

Hai sa nu-l mai jignim pe Bute, sau sa-l luam la misto,,, acum inainte de meci! Daca pierde, aveti tot dreptul sa-l criticati, daca castiga aveti tot dreptul sa-l apreciati, etc! Nu va mai comportati ca niste babuini,,, Lucian poate n-a fost niciodata cel mai mare boxeur al Romaniei, dar din cuvintele sale care se repeta la infinit, (asa slab, asa prost, asa incompetent, etc,,,) a asigurat mereu faptul ca lupta pentru "romanii lui",,,, Jignirile ieftine in acest moment fata de situatia sa nu sunt decat o dovada de porcaiala romaneasca si o lipsa de respect la adresa unui om care incearca sa se intreaca pe el insusi, pentru "romanii lui" !

pai si la ce altceva sa te astepti de la "romani"?

sorineldumitru
sorineldumitru  •  16 Ianuarie 2014, 14:49
Postat de mihai_ferdinand pe 16 Ianuarie 2014, 07:49

Lucian bute nu este cel mai mare boxer al romaniei. Nicolae Linca este cel mai mare boxer al Romaniei, el a fost campion olimpic!

Cel mai mare sau nu, e cel mai mare la ora actuala, printre cei mai buni din lume la ora actuala si unul dintre cei mai mari boxeri romani. Si o va demonstra in meciul cu Pascal, sunt convins ca-l va castiga, Pascal nu stie ce-l asteapta.

glorie
glorie  •  16 Ianuarie 2014, 14:15
Postat de faurul_pamantului pe 16 Ianuarie 2014, 05:28

tu te dai pe langa ce-i mai bun, ca o fi Steaua, ca o fi Bute,,, te chinui sa te imbolnavesti de diharee ca sa fii si tu bagat in seama! ,,,))) Bai cordositvaalah,,, esti muci! Comunitatea de pe gsp.ro e martora, esti un pârtz funebru care incearca sa busculeze fanii lui Bianca Dragusanu cu copy paste,,, succes cracanatule,,,)))

Nu trebuia sa te injur, dar stie toata lumea care-i dusmanul pe GSP si nu sunt eu!

Vezi toate comentariile (45)
Comentează