SPORTURI  »  BOX  »  DEZBATARE

Mai e puțin pînă la "Meciul Secolului" » Cine se va impune în duelul Mayweather - Pacquiao?

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 mai 2015 09:26

Floyd Mayweather și Manny Pacquiao se vor întîlni în noaptea de sîmbătă spre duminică, 3 mai, ora 04:00, Protv, Dolce, liveTEXT, VIDEO şi FOTO pe GSP.ro.

După multe runde de negocieri, cei doi pugiliști se vor duela în cel mai așteptat meci de box al ultimilor ani.  

Marele meci de la categoria supermijlocie va pune la bătaie centurile WBA, WBC şi The Ring, deţinute de Floyd Mayweather, şi centura WBO a lui Manny Pacquiao.

Partida se va disputa în Las Vegas, la  MGM Grand Arena, într-o sală cu peste 16.000 de locuri. În SUA meciul se va vedea în sistem pay per view, iar cine dorește să-l vadă trebuie să plătească 100 de dolari.

Tu pe cine îți pui banii?

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
criss1981
criss1981  •  02 Mai 2015, 00:50
Postat de karpov.anatoli pe 01 Mai 2015, 21:56

Doroftei a apus de mult. Bute e de mulți ani un simplu pretender. Copii? Veniți vreunul? Sau tabletele....? Va înțeleg, numai sa....nu va intoxicați!

numai *** ca tine poate intelege ce limba scrii :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andrei.33
andrei.33  •  01 Mai 2015, 23:17

Toate sunt "meciul secolului"...promoteri expirati...

karpov.anatoli
karpov.anatoli  •  01 Mai 2015, 21:56

Doroftei a apus de mult. Bute e de mulți ani un simplu pretender. Copii? Veniți vreunul? Sau tabletele....? Va înțeleg, numai sa....nu va intoxicați!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează