SPORTURI  »  BOX  »  MAYWEATHER VS. MCGREGOR

Mayweather n-a fost surprins de McGregor: ”Planul a fost să-l las să se epuizeze și apoi să atac. E ultimul meu meci!”

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 august 2017 08:43

Floyd Mayweather, 40 de ani, a bifat cel de-al 50-lea succes la profesioniști, după ce l-a învins prin KO tehnic pe Conor McGregor în runda a zecea.

”E un adversar puternic, dar am fost mai bun azi. Cred că am oferit fanilor ce voiau să vadă. Se așteptau la un show și asta au văzut. Planul meu era să îl las să se epuizeze în primele runde. L-am lăsat să lovească puternic în primele runde. Asta a fost strategia pe care am făcut-o cu tatăl meu.

El e obișnuit să lupte 25 de minute în MMA și mă așteptam să cedeze fizic. Am garantat că acest meci nu va ajunge la decizie și iată. O victorie e o victorie, nu contează cum o obții”, a mărturisit Floyd Mayweather la finalul partidei.

Americanul și-a anunțat retragerea din nou: ”Asta a fost ultima mea luptă, cu siguranță”. N-ar fi exclus însă că Mayweather să revină pentru încă un meci în ring, revanșa cu Manny Pacquiao, partidă care i-ar aduce probabil și mai mulți bani decât a obținut la acest meci, aproximativ 300 de milioane de dolari. 

Citește și

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
1002176373150401
Laurentiu-marian Marin  •  27 August 2017, 19:19

Fira Strachina lor a drc cand o manca ciorba , atâția bani sa câștigi in 15 min .

Vezi toate comentariile (1)
Comentează