SPORTURI  »  BOX  »  USYK VS. FURY

Oleksandr Usyk și Tyson Fury au bătut din nou palma! Când va avea loc meciul + Daune uriașe dacă partida se amână din nou

Marele meci dintre Oleksandr Usyk (37 de ani) și Tyson Fury (35 de ani), cel care va stabili primul campion mondial de necontestat la categoria grea după 24 de ani a fost reprogramat.
Marele meci dintre Oleksandr Usyk (37 de ani) și Tyson Fury (35 de ani), cel care va stabili primul campion mondial de necontestat la categoria grea după 24 de ani a fost reprogramat.

Articol de - Publicat duminica, 04 februarie 2024 11:13 / Actualizat duminica, 04 februarie 2024 11:18

Marele meci dintre Oleksandr Usyk (37 de ani), campionul mondial WBO, WBA, IBF, IBO și The Ring, și Tyson Fury (35 de ani), campionul mondial WBC, cel care va stabili primul campion mondial de necontestat la categoria grea după 24 de ani a fost reprogramat.

Usyk și Fury au bătut din nou palma pentru o confruntare de zile mari în Arabia Saudită. Programată inițial pe 23 decembrie, mutată ulterior pe 17 februarie, lupta are acum o nouă dată bătută în cuie: 18 mai 2024. 

Oleksandr Usyk vs. Tyson Fury, reprogramat pe 18 mai 2024

Turki Alashikh, consilier la curtea regală a Arabiei Saudite, a dezvăluit la The MMA Hour with Ariel Helwani că „garantez că vor primi 10 milioane de lire sterline dacă se mai amână lupta. 18 mai, atunci vom avea Tyson vs. Fury”.

Meciul se va disputa pe Kingdom Arena din Riad, care a găzduit deja două meciuri de box importante: Tyson Fury vs. Francis Ngannou și Anthony Joshua vs. Otto Wallin. Pe 8 martie ar urma ca Joshua să-l înfrunte pe Ngannou. Pe 2 februarie a găzduit și confruntarea dintre Al Nassr și Inter Miami, scor 6-0, care ar fi trebuit să fie ultimul duel între Cristiano Ronaldo și Lionel Messi. Ambele vedete au fost însă accidentate. Portughezul a urmărit meciul din tribune, în timp ce argentinianul a prins ultimele 7 minute pe teren.

Primul campion mondial de necontestat la categoria grea după 24 de ani

Miza confruntării dintre Usyk și Fury e una uriașă. Se vor înfrunta pentru centurile WBA, WBC, WBO și IBF și putem avea primul campion mondial de necontestat la categoria grea după 24 de ani!

Primul în era cu 4 centuri. Ultimul a fost Lennox Lewis, între noiembrie 1999 și aprilie 2000, după ce l-a învins pe Evander Holyfield și a deținut simultan centurile WBA, WBC și IBF.

Tyson Fury, devastat după accidentare: „Îmi pare rău de toți cei implicați în acest eveniment uriaș”

Tyson Fury a fost nevoit să amâne meciul după ce a suferit o accidentare la antrenamente. În timpul unui meci cu un sparring partner, britanicul a primit un cot față și s-a ales cu o tăietură care a avut nevoie de 11 copci.

„Sunt absolut devastat după ce m-am pregătit pentru această luptă atât de mult timp și am ajuns într-o formă excelentă. Îmi pare rău de toți cei implicați în acest eveniment uriaș și voi lucra cu sârguință pentru a lupta la dată regrogramării, odată ce ochiul se va vindeca.

Îmi cer scuze tuturor celor afectați, inclusiv echipei mele, echipei lui Usyk, partenerilor și fanilor, precum și gazdelor noastre și prietenilor mei din Regatul Arabiei Saudite”, a spus Tyson Fury, potrivit The Sun.

Tyson Fury, răspuns acid: „Nu sunt un laș!”

Fury a fost acuzat de Egis Klimas, managerul lui Usyk, că s-a dat lovit pentru că i-ar fi frică de o confruntare cu boxerul ucrainean. 

Britanicul a negat vehement: „De ce să nu vreau să lupt pentru cea mai mare bursă din viața mea? N-ai luptat niciodată și mă numești pe mine laș? Niciodată n-am fost laș, n-am dat înapoi în fața unui om niciodată”.

Citește mai multe știri din box:

„Am nimerit într-o cloacă” » Leonard Doroftei a oferit detalii uluitoare: „A doua zi eram pe afișe electorale”
INTERVIU
„Am nimerit într-o cloacă” » Leonard Doroftei a oferit detalii uluitoare: „A doua zi eram pe afișe electorale”
Aproape de un ȘOC istoric! Ngannou l-a trimis la podea pe Tyson Fury, dar a pierdut meciul! Decizie controversată a arbitrilor
FURY VS. NGANNOU
Aproape de un ȘOC istoric! Ngannou l-a trimis la podea pe Tyson Fury, dar a pierdut meciul! Decizie controversată a arbitrilor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
_Adrian_1
_Adrian_1  •  04 Februarie 2024, 15:32

Il amana pe ucrainian sperand sa-l mai lase un pic picioarele (ARE DEJA 37 DE ANI SI provine de la o catergorie inferioara, e semnificativ mai mic, stilul lui e bazat mult mai mult pe deplasare in ring). ATAT DE TIPIC ENGLEZESC...

teleleu_ionel
teleleu_ionel  •  04 Februarie 2024, 11:43

N-a aratat deloc bine Tyson in meciul cu Ngannou. Vedem. Interesant meci.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează