SPORTURI  »  BOX  »  GALA

Mesajul lui Hagi pentru Bute: "Tu eşti regele acum!"

Lucian Bute va boxa pe 9 iulie, la Romexpo, cu francezul Jean-Paul Mendy
Lucian Bute va boxa pe 9 iulie, la Romexpo, cu francezul Jean-Paul Mendy

Articol de GSP - Publicat miercuri, 29 iunie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 29 iunie 2011 12:46

Antrenorul Gheorghe Hagi i-a zis lui Lucian Bute " tu eşti regele acum", la o întîlnire care a avut loc aseară, în jurul orei 22.00, la hotel Marriott din Capitală, adăugînd că este cel mai înflăcărat suporter al pugilistului român.

Întîlnirea dintre cei doi a avut loc în momentul cînd Bute se întorcea de la antrenament, iar Hagi se afla în incinta hotelului într-o întîlnire cu nişte oficiali turci referitoare la academia de fotbal ce îi poartă numele, se precizează pe site-ul www.lucian-bute.ro. Hagi, supranumit regele fotbalului românesc, i-a fost idol lui Lucian în copilărie şi l-a făcut să iasă pe străzi după izbîndele naţionalei de fotbal. Hagi ştia că Bute e la Marriott, dar nu a vrut să forţeze o întîlnire cu Lucian pentru a nu-l deranja. După ce s-au întîlnit, Lucian a dat mîna cu Hagi şi l-a numit rege pe Gică. "Tu eşti regele acum", a venit replica lui Hagi, scrie Mediafax.

Hagi i-a promis lui Bute că pe 9 iulie va fi la Romexpo în primele rânduri să-l încurajeze. La sosirea de la Aeroportul Otopeni, Bute a primit un steag al României cu autografele lui Hagi şi al Nadiei. "Va fi cu mine în ring Gică. Ieri m-a încurajat Adrian Mutu, azi tu. Este o mare onoare pentru mine să fiu susţinut de marii campioni ai ţării. Promit să nu vă dezamagesc", a spus Lucian.

Văzîndu-l transpirat după antrenament, Hagi a făcut o paralelă între cele două cariere: "Şi eu am fost talentat, dar dacă nu munceam la antrenament şi nu respectam fotbalul nu ajungeam sus. Eşti la fel ca mine. Am văzut că te antrenezi pînă la epuizare. Ştiu că în ring sînt momente dificile. Dacă te lasă picioarele, degeaba eşti talentat". Întîlnirea dintre cei doi a durat aproximativ 15 minute. Lucian trebuia să meargă la odihnă, iar Hagi să rezolve treburile cu fotbalul. Cei doi se vor mai întâlni după gală, Lucian invitîndu-l pe Gică să participe la evenimentele de după meciul lui cu Jean Paul Mendy.

Lucian Bute îşi va pune în joc pentru a opta oară centura mondială în faţa francezului Jean Paul Mendy, la 9 iulie, în cadrul galei "Campion pentru România", ce va avea loc la Romexpo şi va fi transmisă de Pro TV.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
legion.etrangere
legion.etrangere  •  30 Iunie 2011, 14:02

Da, acum el este nr.1, cinste lui !

nicky
nicky  •  29 Iunie 2011, 13:09

Daca vreti sa il sustineti pe Bute, lasati-l in pace. Tare mi-e teama ca va iesi prost. Pe langa presiunea data de faptul ca boxeaza in fata romanilor, mai sunt si organizatorii care ii aduc lui Bute cate o vedeta in fiecare zi la sala....prefer sa nu se zica nimic de Lucian zilele astea, sa stea si sa se pregateasca in liniste...Forza Bute!!!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează