SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Mihai Nistor îşi va apăra titlul în România și dezvăluie ce obiective are: "Vom lua aurul la Olimpiadă"

Articol de - Publicat joi, 24 septembrie 2015 14:11

Mihai Nistor, campionul mondial la categoria supergrea în versiunea AIBA Pro Boxing, ar putea să-și apere centura la Iași sau la Bacău în 2016.

Oficialii deja au început demersurile pentru ca acest lucru să se întîmple, iar pugilistul recunoaște că are un vis măreț: "Visul meu e să ajung campion olimpic după ce am cîștigat acest titlu mondial".

Relu Auraș, antrenorul lui Mihai Nistor, se gîndește deja la Olimpiadă: "Principalul țel e să urmărim adversarii pentru Olimpiadă pentru că au început pregătirile pentru Rio. Nu ne e teamă de nici un adversar, mai ales că Mihai se află la un alt nivel acum.

Altora trebuie să le fie teamă de noi. De data asta vom reuși să luăm aurul pe care, ca antrenor, din păcate, l-am ratat la cîteva secunde de două ori cu Marian Simion şi Daniel Dumitrescu".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
alegsandru
alegsandru  •  24 Septembrie 2015, 15:25

Atat timp cat Federatia Internationala va fi acaparata in continuare tot de uzbeci , kyrgyzi, gagauzi sau tatari cel mai mare adversar al lui Mihai nu va fi oponentul ci arbitrul.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează