SPORTURI  »  BOX  »  LANSARE

Mike Tyson spune tot în cartea autobiografică: "În puşcărie, făceam atît de mult sex încît nu era nevoie să mă duc la sală!"

foto: mirror.co.uk
foto: mirror.co.uk

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 09 noiembrie 2013 16:10

Fostul campion mondial la categoria grea, americanul Mike Tyson, 47 de ani, lansează săptămîna viitoare o carte autobiografică, povestită la persoana întîi, dar scrisă de Larry Sloman.

Povestea unei cariere pline de succes, dar un succes prost administrat, înecat în alcool şi droguri şi alte excese. "Undisputed Truth" va isca discuţii, pentru că fostul boxer nu ocoleşte nici un subiect, oricît de controversat ar fi, anunţă as.com.

"Uneori voiam doar să zbor creierii cuiva ca mă închidă pînă la sfîrşitul zilelor!", e mărturia dezarmant de sinceră a fostului sportiv.

Tyson se află din august într-un centru de reabilitare, unde luptă cu dependenţa de alcool şi droguri: "Acum tot ce-mi doresc, şi-mi doresc cu disperare, e să mă simt bine. Vreau ca rănile să se cicatrizeze şi voi face tot posibilul pentru a-mi reveni"

"Viaţa mea a fost o glumă, doar o glumă"
A fost închis timp de 3 ani pentru acuzaţia de viol, pe care o neagă şi acum: "Cum să violezi pe cineva care vine în camera ta de hotel la două dimineaţa?!"

Nici pe perioada detenţiei nu a renunţat la obieciurile sale: "Cît timp am fost închis am făcut atît de mult sex încît eram epuizat, nici măcar nu mai mergeam la sala de sport. Pur şi simplu stăteam în celulă toată ziua", mărturiseşte fostul boxer.

Nu întreţinea relaţii sexuale doar cu femeile care-l vizitau, ci inclusiv cu terapeuta închisorii, care ar fi trebuit să-l ajute în ceea ce priveşte dependenţele sale. O relaţie care a început cînd Tyson i-a dat 10.000 de dolari pentru a-l ajuta să-şi repare acoperişul casei. :D

Episoade amuzante
Tyson povesteşte cum a rătăcit o servietă în care se afla o sumă colosală: un milion de dolari, pe care apropiaţii săi au găsit-o după cîteva zile. Sau cum Monica Turner i-a cerut divorţul, iar el a sunat-o să-i spună că are SIDA.

Nu-l iartă pe Don King
Prin intermediul cărţii sale, Tyson îi transmite un mesaj cît se poate de înspăimîntător şi şocant celebrului promotor Don King: "Încă îmi doresc să-l ucid cînd mă gîndesc cîte lucruri oribile mi-a făcut"

O carieră de succes, un final în ruină
A cîştigat peste 300 de milioane de dolari de-a lungul carierei, dar nu prea a pus deoparte. Fostul mare boxer mărturiseşte cum a ajuns să cîştige 65 de milioane de dolari într-un an, din care a cheltuit 60!

Brad Pitt a făcut atac de panică în faţa lui!
Tyson îşi învinuieşte prima soţie, pe actriţa Robin Givens, de multe dintre problemele sale: "Am surprins-o în casa noastră cu Brad Pitt. Cînd m-a văzut s-a panicat, mă implora şi-mi spunea să nu-l lovesc".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
dragos07
dragos07  •  13 Noiembrie 2013, 14:31

In maxim 24 de ore lucratoare de la inregistrare vei incepe sa primesti mail-urile din partea MailDirect in Inbox-ul tau pe adresa de mail furnizata la inscriere! Castiga bani chiar din acest moment invitandu-ti prietenii.Tot din acest moment poti incepe sa-ti construiesti propria echipa promovandu-ti link-ul de referral prin toate mijloacele posibile.Ai doar de castigat! Urmareste toate campaniile si castiga bani in cel mai usor mod posibil! ://www.maildirect.ro/inregistrare/d173e27d550e44a78c092c81bbe48a39

n0_nam3_007
n0_nam3_007  •  13 Noiembrie 2013, 13:44
Postat de monere1980 pe 09 Noiembrie 2013, 22:07

mizerie de articol ptr mizeri de oameni. Nici nu se putea altfel de la o mizeri de site condus de alta mizeri de oameni.....

Am inteles, esti pocait!

stefan2005
stefan2005  •  10 Noiembrie 2013, 06:10

un ratat

Vezi toate comentariile (36)
Comentează