SPORTURI  »  BOX  »  REACŢII

Obreja: "Este o răzbunare!"

Articol de - Publicat sambata, 23 ianuarie 2010 00:00

Rudel Obreja, preşedintele FRB, susţine că suspendarea sa pe o perioadă de 11 ani dictată de forul internaţional este o răzbunare a celor din conducerea AIBA pentru reclamaţiile făcute în urmă cu un şi jumătate în timpul Jocurilor Olimpice de la Beijing.


"Este o pedeapsă pe care o primesc pentru că nu mi-am ţinut gura la Beijing, în 2008", a susţinut sîmbătă şeful boxului românesc.

La Olimpiada din China, Obreja a declanşat un scandal imens, unde în calitate de delegat tehnic al întrecerilor de box i-a acuzat pe unii dintre oficialii AIBA de implicare în manipularea arbitrilor.

Obreja a organizat atunci la Beijing o conferinţă de presă neautorizată de către AIBA, iar Ho Kim (director tehnic al turneului) i-a închis românului microfonul şi lumina în încăperea în care a invitat reprezentanţii mass-mediei.

După aceste evenimente, Rudel Obreja a fost suspendat 3 ani şi jumătate sub acuzaţia de tentativă de corupere a arbitrilor.

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (6)
 •  26 Ianuarie 2010, 16:25

pentru cel ce se semnazea box . arbitri stiu ce meciuri s-au boxat, si pot sa iti spun ca finalele cupei romaniei s-au boxat. ar trebui odata lamurita aceasta situatie. In direct la o televiziune obreja si o paret din arbitri si din antrenori. SI SA MINTA SI OCOLO

 •  26 Ianuarie 2010, 16:21

pentru box. stiu ce vorbesc!! finalele cupei romaniei s-au boxat fara casca . ARBITRI STIU ACEST LUCRU. destul cu minciuna

 •  26 Ianuarie 2010, 10:29

Ba daniele pai nu a zis Obreja ca nu sa boxat fara casca sa boxat dar in afara conpetitiei adica amicale prima data vezi procesele verbale si dupa aceia sa vorbesti.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează