SPORTURI  »  BOX  »  TITLUL WBO

Pacquiao a defilat şi cu Mosley, dar fanii sînt nemulţumiţi şi vor "Meciul meciurilor" cu Mayweather

Manny Pacquiao - Shane Mosley +9   FOTO
Manny Pacquiao - Shane Mosley

Articol de - Publicat duminica, 08 mai 2011 00:00 / Actualizat duminica, 08 mai 2011 10:42

Un meci care punea faţă în faţă doi dintre cei mai ofensivi boxeri n-a reuşit să ofere nici măcar jumătate din show-ul pe-l aşteptau fanii.

Manny Pacquiao n-a stat la discuţii cu Shane Mosley şi l-a luat tare încă din primele runde ale meciului pentru centura WBO a categoriei semimijlocie. Nici n-au trecut bine trei etape că americanul a şi făcut cunoştinţă cu podeaua. Cei peste 16.000 de fani prezenţi la MGM Grand Las Vegas n-au apreciat însă spectacolul partidei, huiduind mai mult decît au aplaudat.

Atacurile lui Mosley au fost rare, acesta preferînd să stea la cutie şi să aştepte loviturile filipinezului. KO-ul nu a venit, în ciuda asediului oferit de Pacquiao. Mosley părea să se concentreze mai mult să termine partida în picioare decît să încerce să o cîştige. În cele din urmă, filipinezul a fost declarat învingător la decizie, doi dintre arbitri oferindu-i toate rundele! (119-108, 120-108, 120-107)

TOŢI VOR UN MECI CU MAYWEATHER
Pacquiao şi-a păstrat centura, dar fanii sînt nemulţumiţi. S-au obişnuit ca acesta să îi ridice în picioare, iar în această dimineaţă nu a făcut-o, i-a lipsit adversarul. Astfel că a apărut din nou întrebarea: ”Cînd vine meciul cu Floyd Mayweather Jr.?”. ”Nu îmi pasă, sînt mulţumit cu ce am realizat pînă acum în box. Singurul motiv pentru care îmi doresc să mă bat cu el sînt fanii”, a răspuns Pac Man.

În săptămîna premergătoare partidei au apărut însă zvonuri care anunţă o a treia luptă între Pacquiao şi Juan Manuel Marquez.

20 de milioane de dolari a fost bursa lui Manny Pacquiao pentru acest meci, adversarul său primind numai 5

PAVLIK L-A ÎNVINS PE LOPEZ ŞI ÎL AŞTEAPTĂ PE BUTE
Kelly Pavlik, posibilul adversar al lui Lucian Bute, l-a învins în cadrul aceleiaşi gale pe Alfonso Lopez. Meciul s-a încheiat la decizie (98-92, 99-91, 97-93), cu victoria lui Pavlik, revenit în lumea boxului după mai bine de 13 luni de absenţă. Acesta declarase înaintea partidei că speră să-l învingă pe Lopez pentru că ”astfel voi fi pregătit pentru Bute la toamnă. El reprezintă o provocare fascinantă pentru mine”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
madridpytyc
madridpytyc  •  08 Mai 2011, 15:08

mayweather e ce l mai bun nu uitaty asta...........pe mosley la batut may fara prb...si pe totii ceilati defapt...........

alb_rosu_in_vn
alb_rosu_in_vn  •  08 Mai 2011, 14:29

M-am plictisit de moarte! Mosley asta e total pe dinafara, n-a facut o eschiva tot meciul, parca era impaiat! Scopul lui a fost sa ramana in picioare cat mai mult, eventual tot meciul, ca sa-si ia niste bani. A pacalit zeciel de mii de spectatori si milioanele de telespectatori. O rusine de meci! Timp pierdut.

mihaienache
mihaienache  •  08 Mai 2011, 11:27

Mayweather nu e boxer e un las care fuge prin ring. adevar spectacol ar fi un nou meci cu "dinamita" Marquez.partida de azi a fost doar un aranjament ordinar sa mai ia si mosley ceva cascaval

Vezi toate comentariile (4)
Comentează