SPORTURI  »  BOX  »  CONDAMNARE

"Pantera", după gratii timp de doi ani şi două luni

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 iunie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 03 iunie 2011 10:16

Campion european de box în 2008, Sorin "Pantera" Tănăsie a ajuns după gratii aseară. Boxerul trebuie să execute o pedeapsă de doi ani şi două luni pentru conducerea autoturismului sub influenţa alcoolului.

Tănăsie a mai avut probleme cu poliţia în 2008 cînd a fost acuzat că a bătut un tânăr.

Boxerul a fost prins de către poliţiştii Secţiei 5 Craiova în urma unei acţiuni de identificare şi prindere a persoanelor pe numele cărora există mandat de executare a unor pedepse cu închisoarea.

"Acţiunea se desfăşoară în tot judeţul. Ieri, a fost depistat de poliţiştii Secţiei 5 Sorin T., de 31 ani, pe numele căruia exista emis un mandat de executare a pedepsei, emis de Judecătoria Piteşti. A fost încarcerat în arestul IPJ Dolj", a declarat purtătorul de cuvânt a IPJ Dolj, conform cancan.ro.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
rudel.obreja
rudel.obreja  •  31 August 2011, 11:52

greu de dat o parere acilea...pare cocalar si o corcitura imputita pana la urma in mod normal pedeapsa e aiurea...sigur sa conduci beat e periculos mia ales pt altii poate era recidivist si de asta

euoltean
euoltean  •  03 Iunie 2011, 12:41

Tara care nu merita sa existe! O judecatoare beata critza si care a fost data pe post in starea asta este iertata complet si repusa in drepturi, iar acesta condamnat! Romania esti terminata!

gabrielca
gabrielca  •  03 Iunie 2011, 11:18

Nevasta lui Adrian Paunescu a omorat o familie de 4 persoane (lasand o fata orfana) intr-o masina pe care a lovit-o din cauza vitezei de 130 km/h cu care conducea si a luat ....2 ani cu suspendare,bineinteles.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează