SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Prea bolnav! » Muhammad Ali nu îşi mai poate părăsi căminul şi nu mai vorbeşte aproape deloc

Muhammad Ali, în scaun cu rotile, alături de cumnata Marylin şi soţia Lonnie, la o gală de box din martie 2012
Muhammad Ali, în scaun cu rotile, alături de cumnata Marylin şi soţia Lonnie, la o gală de box din martie 2012

Articol de - Publicat marti, 14 octombrie 2014 00:00 / Actualizat luni, 13 octombrie 2014 22:41

Maladia Parkinson, boala degenerativă care îl chinuie pe Ali din anii '80, a avansat foarte mult, încît a ajuns să nu-l mai lase pe fostul campion mondial al greilor să iasă din casă.

Rahman Ali, fratele legendarului pugilist, a declarat că acesta nu s-a putut deplasa la Hollywood, la premiera unui documentar despre viaţa şi cariera sa, numit I Am Ali.

Muhammad Ali, 72 de ani, locuieşte în Arizona. "Nu am putut discuta în ultima vreme cu fratele meu, deoarece este bolnav. Nu prea mai poate vorbi", a declarat Rahman Ali.

Zvonuri anterioare
În luna februarie a anului trecut, acelaşi frate agita spiritele avertizînd că Muhammad Ali ar putea muri în decurs de cîteva zile, ceea ce a atras dezminţiri din partea familiei apropiate. În ianuarie 2014, fiul lui Muhammad Ali, care îi poartă numele, a spus că "nu e nici şansă ca tatăl meu să reziste pînă la finalul anului. Tot ce îmi doresc este ca Dumnezeu să-l ia mai repede la el, pentru că se chinuie prea mult".

Pe lîngă lejeritatea cu care împărţea lovituri în ring, Ali era cunoscut şi pentru lejeritatea din exprimare. Vorbirea însă i-a fost afectată încă de la diagnosticarea cu Parkinson's, în 1984.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
florin2000
florin2000  •  14 Octombrie 2014, 11:39

Pacat de o LEGENDA a BOXU-LUI MONDIAL dar D-zeu face ce crede el de cuviinta cu toti.Va trai atit cit va voii EL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează