SPORTURI  »  BOX  »  BUTE - PASCAL

Presa de specialitate taxează evoluţia lui Lucian Bute: "A fost inexplicabil de ezitant! Fanii nu vor revanşa, un meci prea plictisitor"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat duminica, 19 ianuarie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 19 ianuarie 2014 09:54

Cea mai cunoscută revistă de specialitate din lume, Ring Magazine, a scris pe marginea meciului dintre Jean Pascal şi Lucian Bute.

"Pascal l-a dominat pe Bute în drumul spre o victorie la puncte, venită în unanimitate.

Pascal l-a dominat pe un Bute apatic prin rafalele sale feroce care şi-au atins în multe rînduri ţinta, cu predilecţie zona ochilor.

Nici un luptător nu a fost însă grav rănit sau trimis la podea. Bute a fost inexplicabil de ezitant de-a lungul luptei, aşa cum colţul său i-a spus tîrziu să forţeze.

Cea mai bună repriză a fost ultima, în care a descărcat zeci de pumni, într-un efort susţinut, forţînd KO-ul, dar prea tîrziu".

"Fanii canadieni nu mai vor revanşa. A fost o luptă plictisitoare"

"Într-unul dintre cele mai slabe meciuri ale sale, fostul campion mondial IBF la supermijlocie a fost bătut zdravăn de Jean Pascal.

Bute parcă a avut mîinile legate pînă în repriza a 12-a, cînd abia atunci a uitat frica faţă de Pascal", a notat site-ul boxing news 24, specializat exclusiv pe box.

"După luptă Bute a mărturisit că vrea revanşa, dar nu cred că fanii ar fi interesaţi avînd în vedere cît de plictisitoare a fost lupta.

Pascal se poate gîndi la Adonis Stevenson sau la Serghei Kovalev, lupte care l-ar aduce în atenţia tuturor", e părerea semnatarului articolului, Allan Fox. 

"Ca în toate luptele sale de pînă acum, Pascal şi-a terminat gazul după runda a 9-a, dar Bute n-a reuşit să profite".

Montreal Gazette îl face praf pe Bute: "Trebuia trezit înainte să intre în ring"

"Poate că Lucian Bute nu a aflat, cineva să-l anunţe. Meciul a fost programat sîmbătă noaptea, dar nu a apărut în ring.

Poate că atunci cînd se pregătea în vestiar, unul dintre oamenii din staff ar fi trebuit să-i dea una peste cap să-l trezească", au notat jurnaliştii de la Montreal Gazette.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close