SPORTURI  »  BOX  »  FLOYD MAYWEATHER VS. MANNY PACQUIAO

S-a cuminţit! Floyd Mayweather a surprins la ultima apariție în fața presei

Floyd Mayweather
Floyd Mayweather

Articol de - Publicat joi, 16 aprilie 2015 00:00

Înaintea meciului de pe 2 mai cu Manny Pacquiao, Floyd Mayweather Jr. s-a arătat moderat în faţa presei: "Cariera mea nu e definită de un singur meci!"

Înainte de confruntarea programată la Las Vegas, Mayweather, 38 de ani, s-a întîlnit cu ziariştii, afişînd o atitudine rezervată, nespectaculoasă. Necaracteristică lăudărosului pugilist, care are un palmares de 47 de victorii şi nici o înfrîngere la profesionism şi care face caz de averea lui de cîte ori are ocazia.

Nu mai are chef?
Sau e doar o strategie?

"Boxul nu înseamnă numai bani. Înseamnă moştenire, fani, familie", a spus, în mod surprinzător, americanul. Acelaşi sportiv spunea, în urmă cu cîţiva ani: "O să dau din gură pînă nu mai pot şi caut adversarul care să mă reducă la tăcere. Dacă nu mă face să tac, eu o să tot vorbesc". Cu toate acestea, singurele replici mai dure pe care le-a avut la adresa filipinezului cu care va da piept peste 17 zile au fost: "Manny e un boxer nechibzuit" şi "Manny e atît de scund încît poartă talonete în pantofi ca să pară mai înalt!"

Cea mai importantă veste pe care Floyd a oferit-o suporterilor săi este una tristă pentru ei: "Lupta cu Pacquiao este penultima din cariera mea. Ultima va avea loc în toamnă, apoi mă voi retrage. Am început să nu mă mai distrez în ring, boxul nu a mai rămas altceva decît o slujbă".

În marele meci de la începutul lunii mai se vor pune la bătaie WBA, WBC şi The Ring, deţinute de Floyd Mayweather, şi centura WBO a lui Manny Pacquiao, 36 de ani, la categoria semimijlocie.

250.000.000 $este bursa totală a meciului dintre Floyd Mayweather Jr. și Manny Pacquiao

 

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează