SPORTURI  »  BOX  »  EVENIMENT

Sala Rapid găzduieşte Gala de box "Invincibilii 5"!

Articol de - Publicat joi, 25 martie 2010 00:00

Astăzi a avut loc prima coferinţă care anunţă gala de box Invincibilii 5, care va avea loc la Sala Rapid din Bucureşti, pe 10 aprilie, cu începere de la ora 20:30. Preşedintele FRB, Rudel Obreja a dezvăluit că această este doar prima gală din acest an, urmînd ca Federaţia Română de Box să mai organizeze încă două pînă la finalul acestui an.

"Ne dorim să organizăm trei gale anul acest. Jojo Dan este pe primul loc în acest moment la WBC şi speră că va rămîne acoloşi după meciul pe care-l va avea cu Andre Marcos Do Nascimento, un fel de "nepot al lui Pele". Sperăm ca brazilianul să nu fie la fel de bun în ring, ca Pele pe teren, atunci cînd juca fotbal.

Jojo va sosi în România pe 1 aprilie pentru a se pregăti pentru acest meci, contînd pentru titlul WBC Continental Americas la categoria superuşoară. După acest eveniment s-ar putea ca în vară sau cel mai tîrziu la toamnă să mai avem un meci eliminatoriu în România, în urma căruia Jojo Dan să devină challenger", a precizat Obreja.

În cadrul galei care va avea loc în Bucureşti vor mai boxa Viorel Simion contra lui Victor Hugo Cardoso din Paraguay, Bogdan Dinu şi Remigijus Ziausys (Lituania), Vasile Popovici şi Igor Borucha (Lituania) şi Lucian Bot contra lui Pavels Dologovs (Lituania).

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  27 Martie 2010, 11:54

@ paleru, asa este, mare adevar, ce avem aici?? super gala de kkt, in coltul rosu un capsunar moldovean in coltul albastru un boxer super de valoare pe un extraordinar loc 666 mondial, sa asociezi bunul simt aici devine deplasat, organizatori de pacaleli, rusine sa va fie!!!

 •  27 Martie 2010, 11:43

foarte interesant,,,,,fara comentarii, valoarea centurilor cred ca o face vinilinul din care sunt facute, centuri de doi lei, mai ai putin si nu mai poti ocoli detinatorii de centuri adevarate caren o sa-ti intoarca fata asta da fffraier la spate.looool

Vezi toate comentariile (2)
Comentează