SPORTURI  »  BOX  »  FLOYD MAYWEATHER - MANNY PACQUIAO

Singurul român din anturajul lui Floyd Mayweather surprinde: "L-am văzut zi de zi în ultima vreme și cred că va face asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2015 16:37

Pugilistul român Ronald Gavril, care face parte din echipa lui Floyd Mayweather, e de părere că americanul va accepta o revanșă cu Manny Pacquiao.

"Eu cred că a fost o decizie corectă. Floyd a facut exact ce trebuia să facă, a boxat inteligent. Fanii vor mereu să vadă bătaie, dar boxul e o artă. Floyd asta face, e un artist.

Eu cred că va fi o revanșă. Floyd cred că o va accepta. Pentru mine contează foarte mult să fiu în apropierea lui Floyd.

L-am văzut zi de zi în ultimul timp. Înveți multe și îți da putere", a declarat Gavril la Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
kingdon
kingdon  •  03 Mai 2015, 18:59

vorbeste si asta sa se afle in treaba, ce e Lutu ptr il Ciobandante este el ptr Mayweather. Un valet. E slab rau, moale...nascut talent sa moara speranta, Pai daca nici cand esti pe culoar nu iti bati adversarii, atunci cand ??????

brancusi
brancusi  •  03 Mai 2015, 18:46

Mai Ronalde,lasa-l p-asta,ca si-a facut plinul cu varf si indesat,vezi ce faci tu,ca te-a intepat un neica nimeni dupa ce ne facusei capul tiribomba ca mai ai un pic si lupti cu titlul pe masa,taman la categoria lui Ward si Froch...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează