SPORTURI  »  BOX  »  DECIZIE

Surpriză în lumea boxului! Ce a decis Carl Froch! Anunțul a fost făcut azi

Articol de GSP - Publicat marti, 14 iulie 2015 14:10

Boxerul britanic Carl Froch, care i-a luat lui Lucian Bute centura IBF, şi-a anunţat retragerea din activitate la vîrsta de 38 de ani, informează bbc.co.uk.

"Nu mi-a rămas nimic de demonstrat şi moştenirea mea vorbeşte de la sine. Sînt extraordinar de mîndru de ceea ce am realizat în box, dar acum este momentul să pun mănuşile în cui. Nu a fost o decizie uşoară, dar nici atît de dificilă cum ar crede lumea.

Săptămîna trecută am făcut 38 de ani. Mă dor articulațiile și oasele. Dacă ar exista dorinţă, aş putea lupta din nou, dar nu mai există motivaţie", a declarat Froch.

Boxerul britanic este cvadruplu campion mondial la categoria supermijlocie, de două ori la versiunea WBC şi cîte o dată la versiunile IBF şi WBA. În 13 ani de carieră profesionistă, el a cîştigat 33 din cele 35 de meciuri disputate, impunîndu-se de 24 de ori prin KO. Danezul Mikkel Kessler în 2010 şi americanul Andre Ward în 2011 sînt singurii care l-au învins pe Froch. Însă acesta din urmă şi-a luat revanşa în faţa lui Kessler în 2013.

Ultimul meci pe care l-a disputat Froch a fost în mai 2014, cînd l-a învins pe compatriotul său George Grove, pe Stadionul Wembley, în faţa a 80.000 de spectatori.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
nusu_d
nusu_d  •  16 Iulie 2015, 02:54

@ crs dvd hahahahahahahaha. Vai de capul tau de prost. Era sa zic eu ce ii facea Bute in Canada. ***. Il batea Froch pe Bute oriunde si oricand in acelasi fel, chiar si acasa la ma-sa in sufragerie la Pechea. Acum revenind, RESPECT FROCH, un adevarat gladiator. Nu mai avea Brancusi ce sa demonstreze la 38 de ani. Avea putine optiuni, o revansa cu Ward pe care stia ca nu-l poate bate, un meci cu Golovkin si cam atat. Froch a vrut un meci final la Las Vegas cu Chavez, dar nu a fost sa fie. Desi nu un boxer tehnic, Froch a fost un luptator adevarat care a boxat cu cei mai buni boxeri din lume. De ieri boxul este mai sarac. P.S. Ma bucur ca i-a incheiat "cariera" lui Pute, pacalici nu au ce cauta in boxul mare ;-)

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

brancusi
brancusi  •  14 Iulie 2015, 20:46

@crs dvd bravo,cred ca s-a retras de teama ca revine Bute,iar in Canada l-ar fi rupt in bucati pe britanic.

923627714363420
Crs Dvd  •  14 Iulie 2015, 16:25

Un campion e campion oriunde,nu numai acasa.Te rupea Bute in Canada.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează