SPORTURI  »  BOX  »  BOX

Tyson Fury ar putea fi deposedat de centura WBO » Antrenorul britanicului: "Suntem încântați să eliberăm centura mondială!"

foto: Reuters
foto: Reuters

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat marti, 11 octombrie 2016 12:34

Tyson Fury, 28 de ani, ar putea rămâne fără centura WBO în urma depistării pozitive cu cocaină și anularea meciului cu Wladimir Klitschko.

Pugilistul britanic are la dispoziție 10 zile ca să dea socoteală în fața comisiei WBO pentru inactivitate, încălcarea contractului și consumul de droguri.

Unchiul și antrenorul actualului campion WBO și WBA, Peter Fury, spune că Tyson este pregătit să renunțe la centurile sale, atâta timp cât va primi șansa să le recupereze. "Suntem oameni ai boxului și vrem să vedem lupte și campioni mondiali. Pentru că Tyson este bolnav, vom fi încântați să eliberăm centurile, cu condiția ca atunci când el se va întoarce în ring să aibă șansa revanșei", a declarat Peter Fury, care îl apără pe nepotul său, indicând faptul că Tyson ar fi consumat cocaină din cauza depresiei de care suferea.

Corpul de Control al Boxului Britanic va avea o ședință extraordinară, urmând să clarifice situația lui Tyson Fury.

În locul revanșei programate inițal pe 29 octombrie, Wladimir Klitschko s-ar putea lupta cu Anthony Joshua, actualul campion IBF.

Fury a fost deposedat de centura IBF la puțin timp după câștigarea ei în urma victoriei contra lui Klitschko din noiembrie 2015.

sursa: thesun.co.uk, bbc.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
10154562372282354
Georgian George  •  11 Octombrie 2016, 14:15

foarte tare cu Romania asta care se enerveaza si da goluri George spune precizeaza aici acum

eugen76_pan
eugen76_pan  •  11 Octombrie 2016, 13:20

cocaina nu aduce performanta..din contra;te slabeste si mai rau la sistemul nervos

Vezi toate comentariile (2)
Comentează
Close