SPORTURI  »  BOX  »  SUPERMIJLOCIE

Un român a cucerit centura pe care au câștigat-o în trecut Bute, Jean Pascal și Badou Jack: "Îmi continui drumul către titlul mondial"

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Articol de GSP - Publicat duminica, 09 octombrie 2016 20:51

Pugilistul român Ronald Gavril a câștigat centura de campion NABF (North American Boxing Federation) la categoria supermijlocie.

Boxerul român în vârstă de 30 de ani s-a impus în fața americanului Christopher Brooker, prin KO în repriza a zecea, într-o gală desfășurată la Las Vegas.

Gavril a ajuns astfel la a 17-a victorie la profesioniști dintre care 13 prin KO. Ronald are o singură înfrângere. Pugilistul nostru este și foarte bun prieten cu Floyd Mayweather, la a cărui sală se pregătește în Las Vegas.

Alte nume uriașe au deținut centura NABF înaintea lui Ronald Gavril, printre care Lucian Bute, Jean Pascal sau Badou Jack, toți foști campioni mondiali.

"Le mulțumesc tuturor fanilor care au fost în această seară alaturi de mine! Sunt foarte mulțumit de performanța mea din această seară, dupa cum s-a văzut am avut un adversar foarte puternic! Așa cum am promis îmi continui drumul către titlul mondial!", a fost reacția lui Gavril pe contul său de Facebook.

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
kingdon
kingdon  •  11 Octombrie 2016, 23:11

stai linistit, esti umflat, numai castraveti iti da, dar o sa vina si timpul cand nu o sa nu mai te poti ascunde, la fel ca bute o sa patesti. si nu te mai impauna, ai uitat ca a venit Ayala in pijamale, fara nicio pregatire si te-a batut ca pe fasole.

967516593280868
Vlad Ioan  •  10 Octombrie 2016, 00:48
Postat de iguanas8585 pe 09 Octombrie 2016, 23:41

Firma lui Floyd Mayweather este ce-a care il impresariaza pe Ronald nu ca ar fi ei buni prieteni ...

Ba da,sunt si foarte buni prieteni...cat pentru jesepe,puteati sa-i scrieti numele in titlu,nu e un no name

iguanas8585
iguanas8585  •  09 Octombrie 2016, 23:41

Firma lui Floyd Mayweather este ce-a care il impresariaza pe Ronald nu ca ar fi ei buni prieteni ...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează