SPORTURI  »  BOX  »  DIVERGENTE

Vasile Cîtea: "Obreja trebuie să se autosuspende!"

vasile catea
vasile catea

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 februarie 2010 00:00

Vicepreşedintele Federaţiei Române de Box, Vasile Câtea, a declarat că o autosuspendare din funcţie a lui Rudel Obreja ar fi benefică boxului românesc. 


"Eu am pornit cu Rudel Obreja la un drum în urmă cu câţiva ani, am făcut echipă cu el şi nu mă pot dezice acum de el. Nu mă feresc să spun că sunt prieten cu Obreja şi este moral să fim alături de el în litigiul pe care îl are cu AIBA. Este normal sa îi susţin proiectele pe care le-a început şi să încerc să continui munca din ultimii ani. Totuşi, cred că acum ar fi benefic pentru boxul românesc ca Rudel Obreja să se autosuspende din funcţia de preşedinte. O retragere a sa din fruntea federaţiei până la rezolvarea diferendului cu AIBA ar fi benefică pentru imaginea noastră în  lume", a spus Vasile Câtea.

 
Cel care are acum toate competenţele legate de activitatea boxului amator din România, inclusiv reprezentarea la nivel internaţional, cu toate organismele care au atribuţii şi competenţe în acest sector, a mai precizat că în ultima perioadă federaţiile străine au privit boxul românesc cu o oarecare reticenţă din cauza problemelor lui Rudel Obreja. 

Preşedintele Federaţiei Române de Box, Rudel Obreja, a fost suspendat 11 ani de federaţia internaţională pentru că nu a respectat o sancţiune anterioară dictată de Comisia de Disciplină a AIBA.

Sursa: Mediafax

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
 •  14 Februarie 2010, 22:14
Postat de pe 13 Februarie 2010, 20:00

sa ne lase deocamdata ! ne refacem sa se duca unde doreste el , si cand o sa avem alde Doroftei ,Leu ,Bute.Simionii, Vastag etc,din nou vom vedea cu ce ne poate ajuta d.nul Obreja ,sa plece ,sa-si rezolve problemele ,sa nu faca deservicii Romanieiei ,sil vom sprijini ca romani,daca si el va demonstra ca este Roman

Dl Citea nu mai sta te rog ia cit mai repede destinele boxukui in mina nu mai amina fii sigur ca nu te inghite nici cu 100 de lamai daca tu ai fi fost in locul lui te arunca ca pe un aurolacasta nu are scrupule stii ce ti face pina acum te tinea inchis ca pe cel mai mare criminal s nai incredere in EL

 •  14 Februarie 2010, 22:10
Postat de pe 14 Februarie 2010, 21:44

Domnule OBREJA,daca tii la boxul romanesc,retragete,si ai destul timp sa revii,dupa ce trece iuresul. Te inteleg ca vrei sa dovedesti ca ai avut dreptate,dar intelege ca faci acest lucru pe spinarea boxului romanesc,la care spui ca tii atit de mult.Te rog sa pui inainte interesul boxului si apoi "reperarea"onoarei personale.

D-le OBREJA,de ce ne jignesti,cu sustinerile tale,ca ai dat bani din buzunarul tau la federatie. Vino cu dovezi,noi nu te credem,nici nu credem ca ai facut deplasari in strainatate pe bani proprii.Credem ca ai folasit banii federatiei.Probe,nu vorbe.Iti urmaresti numai interesul tau,la box nu te-ai gindit si nu te gindesti.RUSINE.

 •  14 Februarie 2010, 21:44

Domnule OBREJA,daca tii la boxul romanesc,retragete,si ai destul timp sa revii,dupa ce trece iuresul. Te inteleg ca vrei sa dovedesti ca ai avut dreptate,dar intelege ca faci acest lucru pe spinarea boxului romanesc,la care spui ca tii atit de mult.Te rog sa pui inainte interesul boxului si apoi "reperarea"onoarei personale.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează