SPORTURI  »  BOX  »  MECIUL SECOLULUI

VIDEO Arogantul Mayweather a recidivat! Momentul care l-a scos din sărite pe Pacquiao + alte clipe spectaculoase ale meciului

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 mai 2015 08:42

 Floyd Mayweather a cîștigat lupta așteptată de o întreagă planetă. Toți cei trei arbitri i-au acordat victoria la puncte în fața lui Manny Pacquiao.

Meciul a fost însă unul extrem de dificil pentru american, care a trecut prin momente dificile, clipe în care filipinezul a reușit cîteva serii foarte bune. 

 Chiar și așa, americanul nu a uitat să scoată din nou la iveală aroganța care îl caracterizează atît de mult, ironizîndu-și adversarul pe finalul meciului. 

VEZI VIDEO UNUL DINTRE MOMENTELE BUNE ALE AMERICANULUI!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
onduku
onduku  •  03 Mai 2015, 17:45

Nu stiu cat de adevarat e, dar tabara lui Pacquiao sustinea ca acesta era accidentat la umar si n-a boxat la cel mai inalt nivel. Ghinion. Bute nici macar nu trebuia sa intre in ring cu Froch, din cauza infectiei la picior. Filipinezul trebuia sa amane.

cracker
cracker  •  03 Mai 2015, 17:04

Doamne! Cat de trist, deci la a cest articol, sa vad un comentariu postat de tristul de serviciu al acestui site care face trimitere carte personaje de la sau care au trecut pe la Steaua. Viata trista bai baiatule ai :)

dodel88
dodel88  •  03 Mai 2015, 11:45

Manny Pacquiao vs Floyd Mayweather Jr FULL MATCH REPLAY http://world-livestreaming.eu/channel-7-live-stream/

Vezi toate comentariile (10)
Comentează