SPORTURI  »  BOX  »  LUCIAN BUTE- BADOU JACK

VIDEO Bute a trecut proba cântarului înaintea meciului cu Badou Jack » Lucian, mai slab decât adversarul

FOTO: Facebook
FOTO: Facebook

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 aprilie 2016 20:57

Lucian Bute şi Badou Jack au trecut proba cântarului oficial înaintea meciului de duminică dimineață pentru centura WBC la categoria supermijlocie.

Lucian Bute a cântărit 75,7 kilograme, iar Badou a avut 75,9, limita categoriei fiind de 76,2 kilograme, potrivit news.ro.

Lucian Bute, 36 de ani, a deţinut şi el centura IBF, în perioada 2007-2012, și are un palmares de 32 de victorii, 25 prin KO, și 3 înfrângeri. Ultima oară, românul a boxat în noiembrie 2015, când a fost învins de britanicul James DeGale.

Badou Jack, 32 de ani, are 20 de victorii, 12 prin KO, o înfrângere şi o remiză și deține centura WBC din aprilie 2015, când l-a învins la puncte pe americanul Anthony Direll.

Meciul Lucian Bute - Badou Jack va avea loc duminică dimineața, în jurul orei 06:00, ora României. Partida va fi în direct pe DigiSport și liveTEXT pe GSP.RO.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
pma77
pma77  •  30 Aprilie 2016, 17:46

Sper sa piarda ca doar asa boxeaza si el cu boxeri adevarati..daca devine campion iar boxeaza cu licurici. :))

nusu_d
nusu_d  •  30 Aprilie 2016, 16:09

DeGale nu loveste tare, nu este un puncher. L-a batut clar pe Bute la puncte dar nu loveste tare. In schimb Badou Jack are o dreapta puternica. Daca Bute se duce peste el s-ar putea sa doarma pina in repriza a 3 a. Cand ai "victorii" numai la gutui si fosile, de fiecare data cand urci in ring cu boxeri nu ai incredere in fortele tale, mai Pute.

kingdon
kingdon  •  30 Aprilie 2016, 15:59

*** la confruntarea face to face dupa cantar, a clipit primul si a inghitit in gol, psihic nu si-a revenit, daca se baga la cotoare cu asta , nu il prinde a 5 a. Are cota mica la victorie Badou, o sa castig putin.lol

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează