SPORTURI  »  BOX  »  INCIDENT

VIDEO Conor McGregor a aruncat cu un scaun după Eddie Alvarez! Declarații explozive înainte de bătaia anului

Articol de Raymond FüstösJURNALISPORT - Publicat vineri, 11 noiembrie 2016 18:46

Conor McGregor, 28 de ani, a oferit un nou moment controversat la conferința de presă dinaintea confruntării cu Eddie Alvarez din cadrul galei UFC 205.

După ce a întârziat circa 20 de minute, irlandezul a fost la un pas de bătaie cu Alvarez, intenționând să arunce cu un scaun după el.

"Nici măcar nu am un adversar! Când va sosi, sunați-mă!", exclamase luptătorul american, chiar înainte ca McGregor să intre în sală într-un stil nonconformist, purtând o blană albă și luând de pe masa lui Alvarez centura la categoria ușoară.

Americanul a ripostat, iar actualul campion la categoria pană a vrut să arunce cu un scaun metalic după el, fiind oprit doar de președintele UFC, Dana White.

"Îl respect enorm ca luptător pe Connor, sunt sacrificii și câștiguri într-un business. Nu poți doar câștiga sau doar pierde. Tipul acesta a continuat să ofere, să lupte, să accepte meciuri atunci când altele au fost anulate. Trebuie să dăm ceva înapoi, ar fi ridicol să spun că McGregor nu are parte de un tratament special", a declarat Dana White, conform mmajunkie.com.

În luna august, Connor McGregor și-a pus în cap întreaga suflare a wrestlingului profesionist, spunând că wrestlerii sunt doar niște "fătălăi" cărora le-ar rupe capul la orice oră și "de două ori duminica".

Atunci, printre cei care l-au redus la tăcere pe excentricul irlandez s-au aflat Brock Lesnar, fost campion mondial la categoria grea în UFC, Kurt Angle, medaliat cu aur la lupte la JO din 1996, Bobby Lashley, actual luptător al promoției Bellator sau Phil "CM Punk" Brooks, debutant în UFC în luna septembrie.

Eddie Alvarez (28-4 MMA, 3-1 UFC), campion mondial la categoria ușoară, respectiv Connor McGregor (20-3 MMA, 8-1 UFC), campion mondial la categoria pană, vor lupta pentru centura americanului în cadrul galei UFC 205, organizat în legendarul Madison Square Garden pe 12 noiembrie (duminică, ora 3:00, ora României).

Save

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează