SPORTURI  »  BOX  »  WLADIMIR KLITSCHKO-JEAN MARC MORMECK, 10 DECEMBRIE

Vrea să fie cel mai bun » Jean Marc Mormeck vrea cele patru centuri ale lui Klitschko

Wladimir Klitschko deține patru centuri mondiale foto: reuters
Wladimir Klitschko deține patru centuri mondiale foto: reuters

Articol de GSP - Publicat joi, 06 octombrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 06 octombrie 2011 18:36

Wladimir Klitschko, campionul mondial WBO, WBA, IBO şi IBF la categoria (super)grea îşi va pune în joc cele patru centuri mondiale în faţa lui Jean Marc Mormeck (36-4, 22 KO). Meciul va avea loc pe 10 decembrie, la Dusseldorf, pe stadionul ESPRIT, în faţa a peste 50.000 de spectatori.

Fost campion mondial la categoria grea (cruiserweight), Mormeck este neînvins din 2009, de cînd a urcat în greutate. Francezul, ocupantul locului 15 în clasamentul mondial, a boxat în trei meciuri, împotriva lui Vinny Maddalone, Fres Oquendo şi Timur Ibragimov. Pentru cel mai mic dintre fraţii Klitschko va fi cel de-al 20-lea meci pentru titlul mondial.

Ştiu că sînt favorit, dar ştiu şi că adversarii mei sînt foarte motivaţi. Sînt într-o formă excelentă, vor să dea tot ce-i mai bun în ring în faţa mea. Mormeck este unul dintre cei mai experimentaţi pugilişti pe care îl voi întîlni. A boxat în multe meciuri pentru titlul mondial, este tehnic, nu îl subestimez deloc. Sînt fericit că mă întorc pe Arena ESPRIT. Sînt sigur că atmosfera va fi extraordinară”, a declarat Wladimir.

De cealaltă parte, francezul în vîrstă de 39 de ani este conşient că întîlnirea cu ucrainianul va fi cea mai importantă din carieră, însă este încrezător în şansele pe care le are.

Merg acolo să cîştig, nu pentru bani. Ştiu că nu mi se acordă nici o şansă, dar eu ştiu de ce sînt capabil. Vreau să îmi măsor forţele cu cei mai bun, vreau să devin cel mai bun”, a spus Mormeck.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează