SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL FRANŢEI

Alberto Contador: "Îmi pare rău. Nu am văzut că Andy avea probleme!"

alberto contador
alberto contador

Articol de GSP - Publicat marti, 20 iulie 2010 00:00

Ciclistul Alberto Contador (Astana) şi-a cerut scuze în faţa lui Andy Schleck, pentru incidentul petrecut în etapa de ieri din Turul Franţei, incident în urma căruia spaniolul a preluat tricoul galben. 

"Astăzi am preluat tricolul galben şi nu sunt fericit. Există o problemă cu circumstanţele în care s-a petrecut evenimentul. Chiar cînd am lansat atacul, Andy a avut probleme mecanice. Poate am făcut o greşeală. Îmi pare rău. Nu-mi place să acţionez aşa cum am făcut-o în etapa de luni (n.r. - etapa a 15-a). Sunt dezamăgit, deoarece fair-play-ul este o noţiune importantă pentru mine, aşa cum am arătat în etapa a doua. Eu nu sunt un gen de rutier care să profite de slăbiciunea adversarilor mei şi sper ca relaţia cu Andy să rămînă la fel de bună ca înainte", a declarat Contador într-un mesaj video postat pe twitter.

Spaniolul a atacat în etapa a cincisprezecea, desfăşurată între Pamiers şi Bagneres-de-Luchon în momentul în care Schleck a avut o problemă cu lanţul bicicletei sale. La finalul etapei, Alberto Contador a devenit lider, avînd un avans de opt secunde.

foto:cyclingnews.com

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
1984milanello
1984milanello  •  20 Iulie 2010, 21:05

alberto, alberto iar minti de ingheata apele.. se vede dupa figura ta de pisicher ca nu se prea poate avea incredere in tine, dar chiar asa pe fata e prea mult.. ba se intrerupe legatura-n casti, ba nu auzi, acuma nu vezi.. e rusinos, la fel cum e rusinos felul in care ... aia doi de la eurosport te tin in brate la orice tampenie pe care o faci.. Ii sfatuiesc pe terzian si pe comsa sa deschida un fanclub contador in romania ca sunt prea disperati dupa el.

marius_vl
marius_vl  •  20 Iulie 2010, 19:06

Contador a castigat pana acum de 2 ori Turul Frantei, in 2007 si 2009! Acum ar fi a treia oara!!!

assf
assf  •  20 Iulie 2010, 18:27

una-i sa cazi si cu totu` alta-i sa iti cada lantul sau sa ai orice alta problema tehnica.defapt contador nu a gresit cu nimic, numai ca era bine sa recunoasca ca l-a vazut si ca pur si simplu a atacat. era foarte simplu.cat despre disputa contador lance ...mai are mult de munca contador sa ajunga la valoarea lui lance.pana una alta lance a castigat de 7 ori turul contador,nu l-a castigat inca nici pe al2-lea.si gandeste-te ca lance are totusi 39 de ani plus ca a avut acele probleme de sanatate

Vezi toate comentariile (7)
Comentează