SPORTURI  »  CICLISM  »  DECIZIE

Contador o părăseşte pe Astana! Se alătură lui Bjarne Riis?

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 iulie 2010 00:00

Speculaţiile potrivit cărora Alberto Contador ar putea să părăsească Astana după Turul Franţei se confirmă. Triplul cîştigător al Marii Bucle a refuzat să mai semneze un nou contract cu echipa kazakhă, deşi contractul expira de-abia la finalul anului 2010.

 

Deşi pe parcursul Turului Franţei, Contador a afirmat că va rămîne la Astana, fratele său a început să negocieze cu o altă echipă pentru anul 2011. Surse spun că Contador "are nevoie de timp pentru a analiza toate posibilităţile pentru sezonul viitor."

" Alberto Contador a respins ultimatumul dat de eschipa Astana, care îi ceruse pentru marţea trecută un răspuns definitiv la oferta de reînnoire a contractului pentru următoarele sezoane. Contractul lui Alberto Contador cu Astana expiră la finalul acestui sezon", se arată într-un comunicat.

În cele trei sezoane cu echipa din Kazakhstan, Contador a cîstigat, pe lîngă alte turnee, trei titluri  în Turul Franţei, şi cîte un titlu în Il Giro şi La Vuelta.

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (3)
bugus
bugus  •  28 Iulie 2010, 17:19

a nu se inteleaga gresit, defapt nu doar el, ci intreaga echipa Astana a fost suspendata; asa imi aduc aminte.

bugus
bugus  •  28 Iulie 2010, 17:17

asta vroiam sa postez. In primul sezon la Astana, Contador nu a avut voie sa participe in Turul Frantei.

willhill
willhill  •  28 Iulie 2010, 17:15

Mai baieti, Contador n-avea cum sa castige 3 tururi ale Frantei cu Astana, pentru ca in 2007, la prima victorie, alerga pentru Discovery Channel. Mai puneti mana si cititi, e rusine pentru un ziar de sport

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close