SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL FRANŢEI

Frank Schleck, testat de CONI

Articol de - Publicat marti, 22 iulie 2008 00:00

Comitetul Olimpic Italian (CONI) a profitat de ziua de pauză pe care caravana a savurat-o ieri în Cuneo şi a realizat cîteva teste antidoping cicliştilor prezenţi în Marea Buclă

 

CONI a încheiat o înţelegere cu organizatorii Turului Franţei, înainte de începutul competiţiei din Hexagon, pentru a testa rutierii în momentul în care aceştia se vor afla pe pămînt italian. După etapă muntoasă ce s-a încheiat la staţiunea de schi Prato Nervoso din nordul Italiei, forul din Cizmă a avut ocazia să preleveze probe de la şase rutieri, printre care şi purtătorul tricoului galben, luxemburghezul Frank Schleck. Probele au fost trimise spre laboratoarele din Roma, urmînd ca, în cazul unor rezultate pozitive, rutierii să fie judecaţi după legile italiene.

Trei cazuri de dopaj au fost descoperite în acest Tur al Franţei, cel mai izbitor fiind cel al rutierului italian Riccardo Ricco (fost Saunier-Duval), care a fost depistat cu EPO de generaţia a III-a după contratimpul individual din Cholet.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
 •  22 Iulie 2008, 14:36

Mai oameni buni e Prato Nevoso si nu Prato Nervoso. Singurii nervosi suntei voi ca habar nu aveti sa scrieti. Mai invatati!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează