SPORTURI  »  CICLISM  »  CICLISM CROSS COUNTRY

Inovaţii la Prima Evadare » Orez şi aplicaţii Facebook

Articol de - Publicat joi, 08 mai 2014 00:00 / Actualizat joi, 08 mai 2014 01:27

Organizatorii concursului Prima Evadare vin an de an cu inovaţii necesare, dar şi creative, pentru concurenţi.

Duminică, de la ora 10:00, se dă startul în cea de-a 6-a ediţie a cursei de ciclism Prima Evadare (www.primaevadare.ro), un concurs care se desfăşoară pe un traseu de 58 de kilometri în Pădurea Băneasa.

Organizatorii au pus la punct o serie întreagă de facilităţi pentru cei aproape 3.000 de participanţi, care să le facă, atît amatorilor cît şi profesioniştilor, întrecerea mai plăcută.

Astfel, cei care vor urca în şa duminică au la dispoziţie aplicaţia Facebook Prima Evadare, precum şi un serviciu de notificare prin sms. La fel, cei înscrişi pot beneficia de transport pentru concurenţi şi biciclete, din zona de finiş, adică Snagov, către zona de start - Academia de Poliţie.

De altfel, fiecare ciclist va primi, la final de concurs, pentru refacere, o porţie de paste sau orez şi la cere, o şedinţă de masaj japonez, pentru relaxare.

Pe lîngă acestea, vor mai exista 20 autobuze RATB, spălătorie de biciclete, o maşină-garderobă, care transportă haine şi alte obiecte de la start la finiş şi cronometrare cu chipuri, la 5 timpi intermediari.

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează