SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL FRANȚEI

Lance Armstrong va deveni tată pentru a patra oară

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 decembrie 2008 00:00

Celebrul ciclist american Lance Armstrong, de şapte ori câştigător al Turului Franţei, între 1999 şi 2005, a confirmat, marţi, informaţia difuzată de CNN, potrivit căreia prietena lui, Anna Hansen, aşteaptă un copil, informează AFP. 

"Anna şi cu mine suntem încântaţi să vă confirmăm faptul că aşteptăm venirea pe lume a unui bebeluş, în luna iunie, iar famiile noastre sunt extrem de fericite", a declarat Armstrong. "Aşteptăm cu nerăbdare să vedem ce ne va aduce anul 2009", a adăugat cunoscutul ciclist american.

Armstrong va deveni astfel tată pentru a patra oară, a precizat postul CNN. Americanul, în vârstă de 37 de ani, care a supravieţuit unui cancer testicular, are trei copii din prima lui căsătorie cu Kristin Richards. 

După ce a fost diagnosticat în 1996 cu această formă de cancer, care l-a obligat să renunţe la activitatea competiţională mai mult de un an, Lance Armstrong a trebuit să urmeze un lung tratament bazat pe chimioterapie.

Cei trei copii pe care îi are cu fosta lui soţie s-au născut prin inseminare artificială, graţie eşantioanelor de lichid spermatic congelat, înainte ca Armstrong să înceapă tratamentul împotriva cancerului. Medicii au considerat la acea vreme că tratamentul prin chimioterapie îl va împiedica să aibă copii.

De această dată, cuplul a conceput copilul fără să mai aibă nevoie să recurgă la inseminarea artificială, a precizat postul CNN.

Armstrong a anunţat în septembrie revenirea în activitatea competiţională, după retragerea lui oficială din 2005. Celebrul ciclist şi-a anunţat intenţia de a participa, în special, la ediţia 2009 a Turului Franţei. 

În ultimele săptămâni, faimosul ciclist american, bănuit că se dopează, a fost testat şi a trecut cu succes mai multe controale antidoping.

Sursă: Mediafax

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
 •  29 Decembrie 2008, 21:11

Toti sportivii de performanta (si nu numai...) sant banuiti ca se dopeaza. E greu si sa participi la Turul Frantei. Chiar siu pentru numai atat poti avea nevoie de doping. E o mare prostie sau ipocrizie sa banuiesti de dopaj in sport numai varfurile.

 •  24 Decembrie 2008, 19:58

Eu iy urez noroc patronului k de asa ceva are nevoie!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează