SPORTURI  »  CICLISM  »  MĂSURĂ

Legea e lege » Fotografii acreditaţi la Turul Qatarului au fost cenzuraţi

Cavendish (stînga) imediat după cîștigarea etapei finale (foto: Reuters)
Cavendish (stînga) imediat după cîștigarea etapei finale (foto: Reuters)

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 februarie 2013 00:00 / Actualizat marti, 26 februarie 2013 09:51

Mark Cavendish tocmai a cîştigat în Turul Qatarului. Poze cu rutierul britanic triumfător au putut fi văzute la linia de sosire, nu şi la festivitatea de premiere, deoarece, acolo, fotografii acreditaţi au fost interzişi.

De ce? Pentru a proteja imaginea oficială a uneia dintre fiicele şeicului Hamad ben Khalifa al-Thani. Fata a fost invitată la podium pentru a înmîna o parte din premii. În momentul în care fotografii se pregăteau de treabă, ei au fost rugaţi să înceteze, urmînd ca acoperirea foto a evenimentului să fie asigurată de persoane apropiate familiei regale. După o triere strictă, imaginile ar fi trebuit înmînate organizatorilor, ceea ce nu s-a întîmplat nici după 5 ore.

Cum mai mulţi spectatori apucaseră să facă poze, ei au fost rugaţi de oamenii de ordine să le şteargă din memoria aparatelor, altfel ar fi urmat ”serioase probleme”.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
bitzapingu
bitzapingu  •  09 Februarie 2013, 23:55

noroc cu fiica seicului ca mai vedem si noi o stire din ciclism pe gsp

Vezi toate comentariile (1)
Comentează