SPORTURI  »  CICLISM  »  SAXO BANK

Motivul ciudat pentru care Alberto Contador poate să-şi părăsească echipa

Motivul ciudat pentru care Alberto Contador poate să-şi părăsească echipa (foto: travelpod.com) +1   FOTO
Motivul ciudat pentru care Alberto Contador poate să-şi părăsească echipa (foto: travelpod.com)

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 martie 2012 00:00 / Actualizat sambata, 03 martie 2012 13:12

În ciuda faptului că nu a anunţat niciodată că s-ar putea despărţi de Saxo Bank, spaniolul Alberto Contador este transferat de presa daneză la Movistar

Contractul dintre Contador şi echipa lui Bjarne Riis a devenit caduc, atunci cînd spaniolul a primit suspendarea dictată de TAS. Spaniolul nu a anunţat direct că vrea să rămînă la Saxo Bank, dar nimeni nu a avut curajul să anunţe o eventuală plecare a ciclistului din sînul echipei cu care se pregătea pentru ediţia din acest an a Turului Franţei. Totuşi, ziarul danez BT, citînd surse anonime, anunţă că Alberto Contador ar putea semna în august cu altă echipă, avînd trei motive bune să ignore un nou contract cu Saxo Bank.

1. Contador nu e mulţumit de echipa pe care Bjarne Riis i-a pus-o la dispoziţie pentru a cîştiga Turul Franţei, competiţia fanion din calendarul rutierului spaniol.

2. Spaniolul nu este de acord cu metoda maniacală cu care directorul sportiv de la Saxo Bank, Bjarne Riis, conduce echipa.

3. Din cauză regimului culinar la care e supus. Dieta dură abordată de Saxo Bank lasă pe dinafară pasiunea pentru gogoşi :O pe care o are spaniolul.

Fratele lui Alberto, Fran, a negat toată povestea: "Discutăm în curînd cu Bjarne şi Alberto vrea să continue la Saxo", iar Saxo Bank a întărit: "Am spus în repetate rînduri că vrem ca Alberto să semneze din nou cu noi, această e informaţia curată, nu zvonurile".

Tribunalul sportiv de la Lausanne l-a suspendat pe cîştigătorul din Turul Franţei din 2010 pentru doi ani, anulîndu-i al treilea tricou galben şi victoria din Turul Italiei 2011. El va putea reveni în ciclismul profesionist pe 5 august 2012.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
andyschleck
andyschleck  •  03 Martie 2012, 18:45

Voi sunteti tampiti ? COntractul lui COntador e deja reziliat....

fetitepebani.ro
fetitepebani.ro  •  03 Martie 2012, 13:09

eu cred ca pe undeva are dreptate, dar parca e si prea fitos, prea isi da aere de vedeta

Vezi toate comentariile (2)
Comentează