SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL FRANŢEI

Piepoli pleacă împreună cu Ricco

Articol de - Publicat vineri, 18 iulie 2008 00:00

După ce Riccardo Ricco a fost testat pozitiv cu eritropoetină şi a forţat eliminarea celor de la Saunier Duval din Marea Buclă, purtătorul de cuvînt al echipei spaniole, David Garcia, a anunţat astăzi că Mauro Gianetti a renunţat la italianul de 24 de ani, dar şi la locotenentul său de încredere, veteranul Leonardo Piepoli. "Şi-a pierdut încrederea în ei şi au fost concediaţi. În plus, cei doi au violat codul etic al echipei", a explicat Garcia.

Cei doi rutieri au reuşit să se impună într-un total de trei etape. Ricco a cucerit etapele montane cu final la Super-Besse şi Bagneres-de-Bignorre, în timp ce Piepoli a ridicat mîinile în aer pe linia de sosire de pe infama căţărare Hautacam. Piepoli ocupa locul 24 înaintea retragerii echipei spaniole, la 11'27" de tricoul galben, Cadel Evans.

În altă ordine de idei, directorul general de la Saunier Duval, Thierry Leroy, şi-a exprimat regretul pentru lucrurile întîmplate şi a anunţat o şedintă-şoc pentru continuarea sponsorizărilor în ciclism.

"Ceea ce au făcut ei (Piepoli şi Ricco) pe Hautacam a fost ieşit din comun"
Christian Prudhomme

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (1)
 •  18 Iulie 2008, 19:36

forza ricco:X

Vezi toate comentariile (1)
Comentează