SPORTURI  »  CICLISM  »  TURUL FLANDREI, DUMINICĂ

Război între primării în Turul Flandrei: "Arunc cuie pe traseu!" :O

Tom Boonen şi Fabian Cancellara pe Grammont
Tom Boonen şi Fabian Cancellara pe Grammont

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 martie 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 28 martie 2012 13:19

O scrisoare adresată primărie din Oudenaarde îi ameninţă pe organizatorii Turului Flandrei: "Voi arunca cuie pe traseu" :O

Turul Flandrei are o rută modificată pentru prima oară după 1973 şi nu toată lumea agrează dispariţia celebrului Zid al Grammontului din calea unor rutieri ca Tom Boonen sau Fabian Cancellara, în ciuda faptului că organizatorii s-au dat peste cap să facă cursa şi mai selectivă!

Turul Flandrei se va termina în Oudenaarde, nu în Meerbeke, şi rutierii vor fi nevoiţi să parcurgă 255 de kilometri ce includ o buclă de final, repetată de 3 ori, pe care se vor regăsi căţărări precum Oude Kwaremont şi Paterberg.

Belgienii au fost furioşi după scoatea Zidului Grammontului de pe traseu, "o blasfemie comparabilă cu înlăturarea căţărării Poggio din Milano-Sanremo", şi au recurs la ameninţări. O scrisoare anonimă trimisă în Oudenaarde ameninţă că autorul va împrăştia cuie pe traseu ca pedeapsă pentru schimbarea rutei.

Pe cine suspectează cei ameninţaţi? Pe cei care conduc primăria din Grammont, care "am înţeles că vor să reacţioneze duminică", după cum spune primarul din Oudenaarde. Poliţia a fost alertă şi a promis să vegheze traseul cu atenţie sporită, dar a avertizat că "noi nu putem plasa cîte un agent care să păzească fiecare centimetru de şosea".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează