SPORTURI  »  CICLISM  »  CICLISM

Riscurile meseriei » Bradley Wiggins a fost lovit de o maşină în timpul unei plimbări pe bicicletă

Benzinăria în faţa căreia Wiggins a fost lovit de un autoturism
Benzinăria în faţa căreia Wiggins a fost lovit de un autoturism

Articol de - Publicat vineri, 09 noiembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 08 noiembrie 2012 21:30

Bradley Wiggins, campion olimpic la Londra, a fost acroşat de o maşină în timp ce el pedala spre o întîlnire cu prietenii în Wrightington.

Şi campionilor olimpici li se pot întîmpla accidente. "Dintre toţi oamenii de pe pămînt pe care îi puteam lovi a trebuit să fie chiar Bradley Wiggins!", a spus femeia care l-a acroşat miercuri seară pe Bradley Wiggins cînd ieşea de la o benzinărie din Wrightington, Lancashire. Cîştigătorul Turului Franţei şi campionul olimpic de la Londra a fost dus la spital, iar ieri a fost externat.

În urma accidentului, Wiggins, în vîrstă de 32 de ani, are cîteva coaste fisurate, un deget dislocat şi răni superficiale. Deşi casca britanicului s-a spart în momentul impactului, Bradley nu a suferit nici o traumă la cap.

Ieri, antrenorul lotului de ciclism al Marii Britanii a fost lovit şi el de o maşină în timp ce mergea pe bicicletă în apropiere de Manchester. Shane Sutton, în vîrstă de 55 de ani, a fost internat în spital cu hemoragie craniană, dar lucrurile merg spre bine şi pentru el.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează